Cățelul care doarme în autobuzul 381 a devenit viral pe Internet: „Bietul de el, probabil a căutat un loc mai cald”

Cățelul care doarme în autobuzul 381 a devenit viral pe Internet. Călătorii care circulă pe această rută au avut parte de o mare surpriză atunci când au urcat în autobuz. Au dat nas în nas cu un patruped. Aceștia nu s-au speriat, deoarece câinele era pașnic.

10 feb. 2023, 18:17
Cățelul care doarme în autobuzul 381 a devenit viral pe Internet: „Bietul de el, probabil a căutat un loc mai cald”
Cățelul care doarme în autobuzul 381 a devenit viral pe Internet

Cățelul care doarme în autobuzul 381 a devenit viral pe Internet. Fotografia postată pe grupul de Facebook „Reclamații STB (fostul RATB) București” întruchipează un blănos maroniu, stând într-o poziție de colac pe culoarul traseului 381. Aceasta a fost făcută pe la Universitate, de către un domn care a împărtășit imaginea zilei cu participanții din grup.

Cățelul care doarme în autobuzul 381 a devenit viral pe Internet

Având în vedere temperaturile scăzute din București, presupunem că patrupedul era în căutare de un spațiu călduros. La scurt timp după postarea fotografiei, a devenit o mică vedetă pe Facebook, oamenii reacționând emoționați la imaginile care au devenit virale.

Comentariile nu au încetat să apară la postare, iar oamenii au privit cu înduioșare cățelul în timp ce dormea. „La -2 grade caută puțină căldură!!/ Un castronel cu apă și unul cu bobițe și e imaginea perfectă/ Bietul de el probabil a căutat un loc mai cald; câinele care nu aparține unei haite, și e al nimănui, de regulă e pașnic„, sunt doar câteva dintre comentarii.

Citește și: Imagini emoționante după cutremurele din Turcia! Momentul în care un câine prins sub dărâmături a fost salvat – VIDEO

Povestea emoționantă a celui mai bătrân cățel din lume

Bobi are o poveste de-a dreptul emoționantă. La doar două săptămâni după ce Spike intrase în carte recordurilor, Bobi l-a dretonat. Cine este Bobi? Ei bine, cel mai bătrân cățel din lume. Acesta și-a petrecut întreaga viață în Portugalia. Povestea lui ar fi putut fi cât se poate de tragică, dar iată că atât Bobi, cât și stăpânii au fost extrem de norocoși, iar pe data de 1 februarie acesta a împlinit vârsta de 30 de ani și 266 de zile.

Până acum, titlul de cel mai bătrân cățel îi revenise lui Spike, un Chihuahua de 23 de ani, conform Guinness World Records. Se pare că Bobi, „rivalul”, său ar fi putut să aibă un sfărșit tragic încă din prima sa zi de viață. Leonel Costa, stăpânul său a împărtășit adevărul despre povestea cățelului.

Bobi a trăit toată viața sa în satul Conqueiros, din zona Leiria, Portugalia. În data de 31 mai 1992 a fost unul dintre cei patru pui masculi care s-a născut într-o anexă a gospodăriei familiei Costa, unde aceştia depozitau lemne.

Aveam opt ani. Tatăl meu a fost vânător și întotdeauna am avut mulți câini.”, a spus Leonel Costa, acum în vârstă de 38 de ani.

Dat fiind că aveau deja un număr destul de mare de animale, tatăl lui Leonel a luat decizia de a nu păstra puiuții nou-născuți. „Din păcate, la vremea aceea era considerat normal de către persoanele în vârstă care nu puteau avea mai multe animale acasă […] să ducă animalele într-o groapă pentru ca acestea să nu supraviețuiască.”, îşi aminteşte Leonel.