Câţi bani a încasat Antena 1 de pe urma telenovelei Vulpiţa, de la Acces Direct

Telenovela Vulpiţa, care îi are protagonişti pe doi soţi din Vaslui, a stârnit controverse în întreaga ţară. Deşi emisiunea Acces Direct a fost acuzată că promovează astfel de personaje, nu sunt puţini cei care urmăresc cu sufletul la gură ce se mai întâmplă între Viorel şi Veronica, alias Vulpiţa.

RomaniaTV.net
19 feb. 2020, 09:40
Câţi bani a încasat Antena 1 de pe urma telenovelei Vulpiţa, de la Acces Direct

Peste 20 de episoade au fost difuzate cu aceste două persoane, iar audiențele au fost mult peste media stației, ceea ce înseamnă o sumă fabuloasă pe care Antena 1 a câştigat-o.

Câţi bani a încasat Antena 1 de pe urma telenovelei Vulpiţa

Antena 1 a încasat din emisiunile Acces Direct, în care subiectul era nimeni alta decât Vulpiţa, o sumă deloc neglijabilă şi anume între 350.000 și 400.000 euro, bani veniţi din reclamelor date pe post, în luna cu serialul, scrie Paginademedia.ro. Estimările au luat în calcul edițiile Acces Direct începând din 13 ianuarie, când a fost primul episod.

Amenda luată de Antena 1 de la CNA a fost 100.000 de lei, adică până în 25.000 de euro.

Citeşte şi: ŞOCANT! Vulpiţa a umilit-o pe Andreea Esca! Cum s-a ajuns la aşa ceva

Potrivit aceleiaşi surse, cazul a adus Antenei 1 audiențe extrem de mari. De exemplu, ediția din 7 februarie a avut o medie de 2,24 de milioane de români la televizor. Comparabil cu un episod Las Fierbinți dat de Pro TV seara, în Prime-Time.

Tot în 7 februarie se mai înregistra un record: un minut, un vârf de audiență de peste trei milioane de români care se uitau la detaliile „smulse” Vulpiței de Mirela Vaida, anunța Antena 1.

Mirela Vaida, după ce telenovela Vulpiţa a fost criticată de CNA

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct“, de la Antena 1, a reacţionat după ce telenovela Vulpiţa, care îi are protagonişti pe doi soţi din Vaslui, a fost sancţionată de CNA.

Cum ar zice un vecin: «Păi, ce-am facut, mă, nene, mă… Iar ne-am uitat?» Iar am fost lideri de audienţă? E de-a «râsu’-plânsu’». E clar că ne aşteaptă încă o săptămână cu «Vulpiţa»! Este incredibil cât de mediatizată şi de hulită, dar şi de urmarită este această emisiune cu cele două personaje: Veronica, zisă Vulpiţa, şi Viorel!

Totul a pornit de la o alarmă falsă: un presupus viol dovedit a fi un «amantlâc în serie». Telenovela a început! Restul a venit de la sine! Nu am înţeles nici până azi de ce aceste personaje au electrizat publicul, de ce au devenit un «caz naţional» comentat de toată lumea! E clar că, dacă de mai bine de o lună, peste două milioane de telespectatori, uneori chiar trei milioane, privesc cu sufletul la gura această poveste, ea va continua! Eu nu pot decât să le mulţumesc telespectatorilor că au înţeles că povestea trebuie privită în ansamblul ei.

Citeşte şi: ŞOCANT! Vulpiţa a umilit-o pe Andreea Esca! Cum s-a ajuns la aşa ceva

Este povestea reala de viaţă a unui cuplu din cel mai sărac judeţ al UE, fără educaţie şi fără loc de muncă, asistat social, dar care se confruntă cu probleme de familie des întâlnite şi la case mai mari!

Nu am prezentat şi nu prezentăm acest subiect ca pe un exemplu de urmat! Sub nicio formă! Ci ca pe o realitate des întâlnită, produs al societăţii româneşti sau, mai degrabă, «victimă» a ei! Da, copiii nu au ce învăţa de aici! Decât ce să facă pentru a nu ajunge în această situaţie! Dar copiii nu au ce învăţa în general de la TV” (Citeşte AICI continuarea)