Câţi bani a primit Andreea Raicu pentru a poza în Playboy. Imagini incendiare cu vedeta FOTO

Andreea Raicu este de una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Acum mulţi ani, a fost ofertată de Playboy, care i-a oferit o sumă imensă pentru a poza goală!

21 oct. 2021, 08:36
Câţi bani a primit Andreea Raicu pentru a poza în Playboy. Imagini incendiare cu vedeta FOTO
Andreea Raicu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat misterios

Câţi bani a primit Andreea Raicu pentru a poza în Playboy. Andreea Raicu este de una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Acum mulţi ani, a fost ofertată de Playboy, care i-a oferit o sumă imensă pentru a poza goală!

Câţi bani a primit Andreea Raicu pentru a poza în Playboy

Andreea Raicu a dezvăluit în emisiunea „La Măruţă” că refuzat propunerea cu toate că onorariul era unul imens. „Prima data, când am venit din India, când am realizat ca oamenii spun lucruri despre ei, nu despre mine. 100.000 de euro este suma care mi s-a oferit ca să apar în Playboy și m-am gândit ca dacă pozez nu m-aș fi simțit confortabil apoi”, a dezvăluit Andreea Raicu.

Andreea Raicu a pozat goală la 43 de ani. Imaginea care a înnebunit toţi bărbații FOTO

Vedeta a mai declarat că își dorește enorm să devină mamă: „Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva. Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz”.

Andreea Raicu a dezvăluit de ce a renunţat definitiv la televiziune. „Era viaţa din filme, viaţa fără greşeală. Simţeam că lipsea ceva”

„Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, e consecința unei relații echilibrate. Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie”, a mai spus Andreea Raicu.