Câți bani ar trebui să plătești pentru o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep din Mamaia

A venit sezonul cald, iar românii pleacă să-și petreacă concediile pe litoralul românesc. Complexul Lotus Studio din Mamaia Nord, deținut de Simona Halep, are o mulțime de turiști care-i trece pragul, însă e important de știut că are niște prețuri destul de piperate.

13 iun. 2022, 09:52

Pentru un sejur de două nopți de cazare, în perioada 15-17 iulie, în apartamentul cu vedere la mare, prețul ajunge la 1.800 de lei, mai exact 900 de lei pentru o noapte.

Complexul Lotus Studios se află în zona de nord a stațiunii, nu departe de cluburile de fițe. Apartamentele au câte un living, dormitor, baie și bucătărie. În total, cu tot cu balcon, un apartament are 60 de metri pătrați cu aproximație.

Se află între mare și lac, astfel că priveliștea este superbă. E situat la 500 de metri de plaja Ammos și la 2,8 km de Lacul Siutghiol.

Foarte multe cupluri aleg să meargă la acest hotel de lux. Majoritatea i-au acordat scorul 9,6 pe Booking.

Ce beneficii ai la Lotus Studios al Simonei Halep

Camerele au WiFi gratuit și parcare privată. În fiecare apartament există o bucătărie complet utilată, frigider, zonă de luat masa, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată cu duș și uscător de păr. Există și cuptor, plită, fierbător de apă și aparat de cafea.

Simona Halep a intrat în lumea imobiliarelor în urmă cu câțiva ani. A deschis Lotus Studio în Mamaia Nord, în aprilie anul trecut, în care a investit nu mai puțin de 1,5 milioane de euro. Tenismena a mai făcut un bloc pe Calea Floreasca din București, într-o zonă exclusivistă.

În august anul trecut, Simona Halep și-a mai inaugurat un hotel la mare, chiar lângă plaja Năvodari. Între afacerile Simonei Halep în turism se numără şi pensiunea Drachenhaus, de patru stele, situată în staţiunea Poiana Braşov, care are 24 de camere. Simona Halep a plătit două milioane de euro pentru pentru stabilimentul din Poiană şi hotelul Drachenhaus din Braşov, aflat în centrul istoric al oraşului.

Citește și Simona Halep, anunţ surprinzător despre relaţia cu Toni Iuruc. „El m-a făcut să plec de acasă!”

Citește și Simona Halep, cadou impresionant pentru Toni Iuruc, de Paşte. Sportiva nu se uită la bani