Câți bani au primit Cătălin Bordea și Nelu Cortea pentru America Express. Se întorc în țară cu o sumă colosală

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt doi dintre concurenții care au participat la America Express și care au reușit să câștige marele premiu pus în joc pe „Drumul Aurului”.

26 mart. 2023, 16:07
Câți bani au primit Cătălin Bordea și Nelu Cortea pentru America Express. Se întorc în țară cu o sumă colosală
Bordea și Cortea, jefuiți la America Express

America Express ajunge la final în această seară, iar două echipe au rămas în cursa pentru marele premiu. E vorba de echipa formată din Cătălin Bordea – Nelu Cortea și Andreea Bălan – Andreea Antonescu. Cele două echipe vor avea de îndeplinit noi misiuni. Deși show-ul nu s-a încheiat încă, se știe cine e echipa câștigătoare, Potrivit informației oferite în exclusivitate de Gândul, Cătălin Bordea și Nelu Cortea vor fi marii câștigători.

Citește și Câştigători America Express 2023. S-a aflat cine ia marele premiu înainte de marea finală, cum s-au dat de gol. Surpriză totală, răsturnare de situaţie

În caz că vă întrebați câți bani au câștigat Cătălin Bordea și Nelu Cortea pentru America Express, ei bine marele premiu al show-ului este de 30.000 de euro, dar cei doi au mai câștigat patru amulete, care valorează fiecare câte 1000 de euro (deci, în total, 4000 de euro). Însă, pe lângă aceste sume, ar mai rămâne banii primiți pentru participare.

Nu au apărut până acum informații legate de contractele pe care cei doi le-au încheiat înainte de a pleca în America de Sud. Însă, făcând o comparație cu banii pe care i-au primit foștii concurenți, în sezoanele „Asia Express”, cei doi concurenți câștigători ai „Drumului Aurului” ar fi primit între 1000 și 1500 de euro pentru fiecare etapă la care au luat parte.

Citește și Cătălin Scărlătescu s-a sărutat cu o columbiancă în „America Express”! Momentul a fost imortalizat. Ca reacționat Doina Teodoru

Așadar, dacă facem un calcul, câștigătorii ar fi putut înasa, în afară de marele premiu pus în joc, între 10.000 și 15.000 de euro, fiecare, pentru cele zece etape în care au participat. Așadar, împreună au primit, pentru că au rezistat toate cele zece etape, 20.000 – 30.000 euro.

În total se strâng următoarele sume: 30.000 euro + 4.000 euro + (20.000 – 30.0000 euro) = 54.000 – 64.000 euro. Împărțind la doi, fiecare concurent s-ar fi întors acasă cu sume cuprinse între 27.000 și 32.000 de euro.