Câţi bani câştigă Adelina Pestriţu din Instagram: „Oamenii au tendinţa de a judeca”

Câţi bani câştigă Adelina Pestriţu din Instagram. Bruneta este unul dintre cei mai populari influenceri din România, în anul 2019 a câştigat acest titlu la gala locală a premiilor E! People Choice Awards. Deşi mulţi cred că viaţa ei este perfectă, ea susţine contrariul.

15 apr. 2021, 11:07
Câţi bani câştigă Adelina Pestriţu din Instagram: „Oamenii au tendinţa de a judeca”
Adelina este unul dintre cei mai populari influenceri din România

Câţi bani câştigă Adelina Pestriţu din Instagram. Fiind considerată un influencer de succes şi veniturile sale sunt pe măsură.

Chiar dacă ajunge să câștige și 5.000 de euro pe o campanie care conține câteva postări, această meserie înseamnă că influencerul trebuie să renunțe la anumite lucruri, cum ar fi să-și rupă din timpul pentru familie.

Citeşte şi: Adelina Pestrițu și-a mărit familia cu încă un membru. Cine este și cum arată: ”Bine ai venit lângă noi”

Câţi bani câştigă Adelina Pestriţu din Instagram

Nu aș putea să-ți spun. Nu aș putea să-ți spun dacă ar fi o cifră reală sau umflată. Depinde mult de context. În cazul meu, să știi că au fost colaborări din propria inițiativă fără nici 50 de euro.

Am simțit că este nevoie de aportul meu în cazul respectiv. Unele contracte sunt remunerate și cu asemenea sume, altele cu mai puțin. Altele deloc. Suma raportată la salariul minim pe economie este enorm. Depinde foarte mult de context, de influencer. Unele contracte pot fi remunerate cu astfel de sume (n.r. 5000 de euro), altele cu mai puţin, altele deloc.

Oamenii au tendința de a judeca pentru că nu știu ce este în interior. Din exterior pare foarte simplu. Ți-ai luat un telefon, ai făcut o poză, ai urcat-o pe Instagram, vreau și eu un contract, dar când intri și vezi cam cât de mult trebuie să muncești, cam cât de mult trebuie să te implici, la câte lucruri trebuie să renunți tu pentru a fi în permanență prezent pentru comunitate…”, a declarat Adelina la „Interviurile lui Vitalie”, de pe Pro TV.

Adelina Pestrițu este adepta intervențiilor chirurgicale plastice

Cred că frumusețea interioară cu frumusețea exterioară trebuie să facă echipă bună. Imperfecțiunile ne fac frumoși, dar este important cum se simte fiecare în pielea lui. Eu am recurs la operații (n.r. plastice) și o voi face în continuare de câte ori voi simți nevoia. Nu am niciun fel de regret în acest sens. Asta mă face pe mine să mă simt bine.

Asta nu înseamnă că ar trebui să se aplice în cazul tuturor femeilor care mă urmăresc sau care activează în spațiul public. Am fost mereu judecată. Nu am cum să fiu mereu pe placul tuturor, este foarte greu să existe un om care să îi mulțumească pe toți, suntem diferiți și trebuie să acceptăm asta„, a mai spus bruneta.

Legat de controversa din L.A, la gala locală a premiilor E! People Choice Awards, când a oferit interviu în limba română, Adelina spune că a decis acest lucru pentru că nu stăpâneşte foarte bine engleza.

A fost o decizie personală, deoarece, analizând conduita unor persoane publice din România care au avut succes în afară şi au dat interviuri în engleză, după care au fost extrem de criticate în România, practic s-a vorbit numai despre asta. Despre cât de bun a fost accentul, cât de bine ştie engleză şi s-au spus foarte multe răutăţi. Nu sunt as în engleză şi pentru asta fac meditaţii, mă perfecţionez.

Când pe un lucru nu sunt sută la sută sigură, nu mă aventurez să îl fac, pentru că ar însemna să mă păcălesc pe mine. A fost o înţelegere cu cei de acolo, să vorbesc în română. Ştiau asta, nu a fost o surpriză pentru cei de acolo„, a conchis influencerul.