Câţi bani cheltuie Gigi Becali lunar. De ce are mereu la el teancuri de 200 şi 500 de euro

5 titluri, trei Cupe, două Cupe ale Ligii și două Supercupe a câștigat FCSB de când Gigi Becali e finanțator, dar în ultima vreme a devenit mai "strâns la pungă", iar rezultatele se văd.

01 apr. 2023, 17:03
Câţi bani cheltuie Gigi Becali lunar. De ce are mereu la el teancuri de 200 şi 500 de euro

Finanțatorul celor de la FCSB, Gigi Becali, care este mereu atent cu bugetul echipei din SuperLiga, nu mai are ”arici” la buzunar când vine vorba de familie, călugări sau donații. Se pare că latifundiarul din Pipera ar cheltui lunar circa două milioane de euro, susține fanatik.ro. Aceeași sursă susține că Becali umblă mai mereu la el cu bancnote de 200 și de 500 de euro.

Gigi Becali: „Ne luăm Steaua înapoi! CSA se va numi Fotbal Club Talpan SB”. Ce spune de scandalul bannerelor cu Ungaria Mare

Gigi Becali susține că s-a schimbat radical după ce a fost încarcerat, că nu mai este avid de publicitate, dar preocupările sale sunt la fel ca înainte de condamnare. Chiar dacă nu mai vine zilnic la Palatul său din Aleea Alexandru, Becali are grijă să nu-i uite pe cei nevoiași.

În plus, deși vorbește mereu despre biserică, omul de afaceri le satisface toate poftele fetelor sale, iar sumele cheltuite lunar sunt foarte mari.

În plus, Becali, mai nou, preferă să facă deplasările prin țară, acolo unde este posibil, cu elicopterul, acesta fiind un alt ”moft” extrem de scump de-al acestuia.

Gigi Becali a primit o ofertă de un miliard de euro, dar afacerea a picat

Becali a acceptat inițial, însă s-a răzgândit și totul a picat în momentul în care patronul vicecampioanei României a auzit modalitatea în care firma respectivă dorea să facă plata: 100 de milioane de euro pe an, timp de 10 ani. Latifundiarul din Pipera voia să încaseze suma totală în decurs de maximum 5 ani, condiție cu care conducerea One United Proprieties nu a fost de acord, notează GSP.ro.

Propunerile bănoase curg pentru Gigi Becali. În urmă cu câteva zile, acesta a recunoscut că a discutat despre cedarea ”Palatului” din Aleea Alexandru în schimbul a 25 de milioane de euro, în condițiile în care el a plătit ”doar” 7 milioane în 2006.

Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat o ofertă colosală de un miliard de euro. De ce nu a renunțat latifundiarul la mai multe proprietăți din Pipera
„Da, este adevărat. Oferta a venit de la Ambasada Qatar. Eu le-am zis că nu este de vânzare, dar dacă dau 25 de milioane îl voi da. Agenția a venit cu un om de afaceri, dar le-am zis că nu vând, că nu dă omul ăla atâția bani.

Nu vreau să-i zic numele, pentru că nu am vorbit cu omul, de ce să mint? Dar pe mine nu mă interesează să-l vând. Eu nu-l vând, ei au venit că vor să-l cumpere. Le-am zis că nu-l dau, iar ei au tot insistat. Atunci le-am zis ‘bine, dacă îl vreți, ăsta-i prețul: dați 25 de milioane’. Mi-au zis că-mi dau 20. Le-am zis că nu-l dau pe 20”, a spus Gigi Becali.