Daniela Crudu recunoaște că nu poate renunța la fumat, chiar dacă este însărcinată în 6 luni. A ajuns să-și numere țigările în fiecare zi

Daniela Crudu a dezvăluit cum se simte în prezent și ce a schimbat în rutina sa, de când este însărcinată pentru a doua oară.

13 feb. 2024, 09:57
Daniela Crudu recunoaște că nu poate renunța la fumat, chiar dacă este însărcinată în 6 luni. A ajuns să-și numere țigările în fiecare zi
Câte țigări fumează Daniela Crudu, însărcinată în 6 luni

Daniela Crudu este mai fericită ca niciodată, mai ales de când a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară, la foarte scurt timp după ce a adus pe lume primul său copil, o fetiță perfect sănătoasă. De această dată, fosta asistentă TV este însărcinată cu un băiețel, lucru care a bucurat-o și mai mult pe brunetă.

Ea spune că a ales să nu se cântărească deloc până acum, pentru că vrea să se alimenteze cum trebuie și să nu se gândească prea mult la siluetă. Vedeta este însărcinată în 6 luni și e foarte entiziasmată cu privire la perioada nouă din viața sa care bate la ușă.

Citește și: Daniela Crudu, primele imagini cu burtica de gravidă. Vedeta de pe OnlyFans și-a satisfăcut poftele și a înfulecat o shaorma, în inima Capitalei

„Mă simt grăsuță, nici măcar nu m-am cântărit, pentru că nu vreau să intru în depresie, eu vreau să mănânc, să mă alimentez bine. Mă gândesc că poate așa o să țin cont de ce mănânc, și nu vreau, încerc să mănânc sănătos, dar nu pun frâne, dacă mi-e foame, mănânc. Nu prea am pofte, doar de porumb fiert am avut, exact ce nu găsești”, povestește Daniela Crudu, în cadrul emisiunii WoWNews.

Bruneta și-a propus ca de această dată să nu mai repete niciune dintre greșelile pe care le-a făcut la prima sarcină. De exemplu, la prima experiență de acest fel a avut un stil de viață haotic și recurgea foarte des la un viciu foarte nesănătos – fumatul.

„Încerc să fumez doar 5 țigări pe zi, eu spun din experiența mea ce vreau să repar, poate atunci (n.r în prima sarcină) fumam și mai mult, nu țineam cont, acum le număr, vreau să fiu strictă, să nu fac niciun pas greșit. Nu mai vreau să fiu haotică „Lasă că merge și așa”, nu merge și așa că nu e așa, dacă doctorul ți-a spus, nu ți-a spus de nebun să stai cuminte”, a mai dezvăluit aceasta.

Citește și: Daniela Crudu a dezvăluit ce nume va purta fiul său: „Așa îl va chema”

Cel de-al doilea copil al Danielei Crudu nu a fost unul planificat, recunoaște chiar ea. Chiar dacă nu-și închipuia că va fi mămică a doi copii atât de repede, vedeta este recunoscătoare pentru ce trăiește.

„Nu am planificat copilul, a venit așa. Eu până la vârsta asta nu am rămas niciodată însărcinată și mi-am dorit, eu așa îmi vedeam oricum viața, cu familie, copii, să văd și eu ce iese din mine, cum o să arate. M-am bucurat, apoi mă gândeam că iar trebuie să trec prin asta, iar cezariană. Îmi fac stresul ăsta singură.

Sincer, mamă de doi copii nu mă vedeam așa rapid. Au fost perioade în trecut când mi-am dorit, dar nu s-a întâmplat, dar totul e când vrea Dumnezeu, nu când vrem noi”, mai spune Daniela Crudu, în cadrul aceleiași emisiuni.