Câți bani poți retrage zilnic de pe card de la bancomat. Sumele sunt diferite pentru Raiffeisen, BCR, BRD, ING și BT

Băncile și-au setat o sumă limită de retragere de numerar de pe card. Această limită nu poate fi depășită într-o zi anume, iar dacă un client al băncii are nevoie de o sumă mai mare, poate retrage doar de la chișeu în baza unei cereri și programări.

30 mai 2023, 10:48
Câți bani poți retrage zilnic de pe card de la bancomat. Sumele sunt diferite pentru Raiffeisen, BCR, BRD, ING și BT

Câți bani poți retrage zilnic de pe card de la bancomat. Limita variază de la 3.000 de lei la 5.000 de lei zilnic în funcție de bancă. Pragul inițial de extragere, fie de 3.000 de lei sau de 5.000, nu este unul fix. În cazul tuturor băncilor prezente în România, dar și în cazul celor din afara țării, limita poate fi extinsă de către titularul cardului, potrivit infofinanciar.ro.

Citește și: Nu mai ai nevoie de card! Bancomatele de unde retragi bani cu telefonul sau cu ceasul inteligent VIDEO

În mod normal, clienții Băncii Transilvania (BT) pot retrage zilnic de pe card maximum 5.000 de lei. Însă, în baza unei cereri, suma poate ajunge la 9.000 de lei pe zi.

Băncile precum BCR sau BRD au limite setate de retragere de la ATM cuprinse între 2.000 și 10.000 de lei.

Citește și: Tasta 5 de la bancomat ascunde un detaliu foarte important! Ce trebuie să știi înainte de a scoate bani de la ATM

Clienții Raiffeisen Bank au limita maximă de retragere de pe bancomat de 3.000 de lei pe zi, atât pentru cardurile Reiffeisen Standard, cele Vodafone și cele eMAG. Pentru cardurile Raiffeisen Bank Gold limita de extragere este de 5.000 de lei, iar pentru Raiffeisen Bank World Mastercard limita maximă este de 10.000 lei pe zi.