Câţi bani primeşte Raluca Bădulescu de la Kanal D. În ce investeşte vedeta sumele câştigate

Raluca Bădulescu este una dintre vedetele postului Kanal D. Apreciată atât de publicul showului Bravo, ai stil!, dar şi de şefi, Raluca Bădulescu a profitat, iar acest lucru se poate vede și în sumele de bani serioase pe care le încasa de la Kanal D.

11 iul. 2022, 09:58
Câţi bani primeşte Raluca Bădulescu de la Kanal D. În ce investeşte vedeta sumele câştigate
Raluca Bădulescu, scandal la Bravo, ai stil!

Raluca Bădulescu este plătită regește de Kanal D. Pentru prestațiile sale în emisiunea Bravo, ai stil! în luna iulie a anului 2020 a primit, ca drepturi de autor, de la Kanal D, o sumă fabuloasă. Mai exact, nu mai puțin de 19.181 de lei, conform Fanatik.ro. Adică aproape 4.000 de euro, sumă care o face pe Raluca Bădulescu să fie una dintre cele mai bine plătite vedete ale postului turcesc.

De altfel, cum suma plătită vedetei era doar pentru două săptămâni, putem spune că jurata show-ului Bravo, ai stil!  era chiar în top trei cele mai bine plătite vedete angajate exclusiv ale postului de la acea vreme, după Teo Trandafir și Christian Sabbagh.

Citeşte şi: Cum a slăbit Raluca Bădulescu 50 de kilograme. Ce mănâncă vedeta ca să se menţină în formă

Cum suma de bani dezvăluită de fanatik.ro era încasată în 2020, Raluca Bădulescu a devenit din ce în ce mai activă la Kanal D, se presupune că banii pe care îi ia de la postul turcesc au deveni și mai mulți.

 

Raluca Bădulescu îşi dă toţi banii pe haine: „Cheltuiesc pe haine tot ce am, plus ce nu am. Am această demenţă de nebuni”

Raluca Bădulescu, fără perucă, machiaj și gene false

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai excentrice vedete din showbizzul românesc. Ţinutele ei ies întotdeauna în evidenţă, astfel încât este lesne să-ţi dai seama că investeşte o mică avere în piesele vestimentare.

Este și în ADN-ul meu să mă îmbrac frumos, de unde rezultă că aproape toți banii pe care îi am se duc sută la sută în zona asta! Cheltuiesc tot, plus ce nu am, asta este povestea vieții mele, și ce nu am cheltuiesc pentru haine! Își mai vinde lumea câte o geantă, câte ceva, eu vreau să cumpăr tot, eu vreau să am tot, am această demență de nebuni!”, a declarat Raluca Bădulescu pentru Cancan.

Printre piesele vestimentare de care este mândră se află o geacă purtată chiar de către megastarul Michael Jackson: „Am standere de haine până şi în bucătărie! (…) Am una cu mărgele (n.r. «jachetă») (…) au fost făcute 50 de bucăți, a purtat și Michael Jackson una dintre ele (…) am zis că îi fac așa o vitrină și o port ca pe Sfintele Moaște!”, a adăugat jurata de la Bravo, ai stil!

Citeste si Raluca Bădulescu dezvăluie cine sunt oamenii care o ajută din umbră: „M-au sprijinit emoțional și financiar”

 

Raluca Bădulescu a anunţat recent că divorţează de Florin Stamin, cu care a fost căsătorită timp de 13 ani. Vedeta a dat de înțeles că hotărârea a fost luată de comun acord.

După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite.

Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare”, a declarat Raluca Bădulescu, conform Wowbiz.ro.