Catinca Maria Nistor, alături de Helen Mirren în superproducţia „Golda”. Criticii vorbesc despre un film de Oscar!

Catinca Maria Nistor, 33 de ani, joacă în filmul "Golda", despre care cristicii susţin că îi va aduce lui Helen Mirren o nouă nominalizare la Oscar. Filmarile sunt în plină desfăşurare la Londra.

06 dec. 2021, 14:12
Catinca Maria Nistor, alături de Helen Mirren în superproducţia „Golda”. Criticii vorbesc despre un film de Oscar!

Catinca Maria Nistor, alături de Helen Mirren în superproducţia „Golda”. Criticii vorbesc despre un film de Oscar! Romanca interpreteaza rolul unei asistente medicale cu care premierul israelian Golda Meir se intalneste intr-un moment important al vietii.

Au apărut filmele şi serialele de Crăciun. Iată cele mai noi producţii pe care le poţi urmări chiar din noiembrie

Regizata de israelianul Guy Nattiv, castigator al unui premiu Oscar pentru scurtmetrajul „Skin” din 2018, pelicula are la baza un scenariu scris de Nicholas Martin (care a mai lucrat si pentru „Florence Foster Jenkins” cu Meryl Streep in rolul principal) si este descrisa ca un thriller care relateaza deciziile controversate si responsabilitatile cu miza mare pe care le-a avut cea supranumita „Doamna de Fier a Israelului”, scrie urban.ro. Din distributie mai fac parte actorul israelian Lior Ashkenazi in rolul sefului de personal al premierului, Rami Heuberger („Schindler’s List”), Ellie Piercy („Black Mirror2), Ed Stoppard („Judy”), Rotem Keinan, Dvir Benedek, Dominic Mafham, Ben Caplan, Kit Rakusen si Emma Davies.

Catinca Maria Nistor are 33 de ani si poate fi vazuta la Tetarul Bulandra in spectacolele „Richard3” si „Zadarnicele chinuri ale dragostei” (ambele in regia lui Andrei Serban). De asemenea, are in pregatire la Teatrul Metropolis un spectacol in care joaca alaturi de Oana Pellea si Vlad Ivanov, in regia lui Alexandru Mihail.

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale de pe Netflix în acest moment

Catinca Maria Nistor s-a nascut pe 25 octombrie 1988, la Bucuresti, si a absolvit UNATC „I.L Caragiale”, Facultatea de Teatru, sectia Arta Actorului, promotia 2015, clasa Paul Chiributa. A primit premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal pentru „Anna Petrovna” – Ivanov de A.P. Cehov, la Gala Absolventilor UNATC Master 2017, si „Tanara Speranta in Comedie”, oferit de Teatrul de Comedie, la Gala Absolventilor UNATC Licenta 2015. De asemenea, a mai primit premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar pentru „Maggy” – Cine e fazanul?, de Georges Feydeau, la Festivalul Serile Teatrului Studentesc 2015.