Catinca Roman sare în apărarea surorii sale, după mariajul eșuat: „Faptul că a avut tăria să pună pe masă ce i s-a întâmplat este foarte important”

Catinca Roman și-a exprimat părerea despre despărțirea surorii sale, Oana Roman, de Marius Elisei.

06 feb. 2024, 15:14
Catinca Roman sare în apărarea surorii sale, după mariajul eșuat: „Faptul că a avut tăria să pună pe masă ce i s-a întâmplat este foarte important”

Catinca și Oana Roman au avut tot felul de neînțelegeri, de-a lungul timpului, însă acum designerul a sărit în apărarea surorii ei, când vine vorba despre despărțirea de Marius Elisei.

Catinca Roman e de părere că sora ei a procedat foarte bine că a ieșit în spațiul public și a spus lucrurilor pe nume.

Citește și Ioana Năstase, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu soția lui Ilie Năstase: ”În ultimele trei luni m-am simțit cam rău”

„Relația dintre mine și Oana este foarte ok și va rămâne ok indiferent de ce se întâmplă, indiferent de micile noastre certuri ca între frați și surori. Indiferent de relația dintre noi sau de ceea ce avem noi de împărțit, întotdeauna îi voi ține partea. Voi fi alături de ea și de cea mică. În privința faptului că ea a ieșit și a vorbit public, pot spune că fiecare are un filtru personal și fiecare știe cel mai bine cum îi este mai ok să reacționeze. Suntem diferiți și normal că avem reacții diferite.

Eu cred că cel puțin dintr-un punct de vedere a făcut foarte bine că a vorbit. În România există o mare problemă cu abuzurile în căsnicie de tot felul. În general, femeile se feresc să vorbească despre asta. De bărbați, nu mai zic. Iar faptul că a avut tăria să pună pe masă ce i s-a întâmplat este foarte important pentru alte victime care poate așa vor prinde curaj și vor ieși să vorbească”, a dezvăluit Catinca Roman pentru CANCAN.RO.

Citește și Mirabela Dauer, în război total cu băiatul ei: „Să nu mă caute!”. De la ce a pornit, de fapt, ruptura dintre mamă și fiu

Catinca Roman e de părere că Oana Roman a început să se vindece după despărțire în momentul în care a vorbit despre ce s-a întâmplat între ea și Elisei.

„Nici nu mai intră în discuție vindecarea ei. Este clar că și pentru asta a decis să iasă public să vorbească. Probabil pentru ea a fost o terapie faptul că a ieșit și a spus ce simte și ce are pe suflet. Asta nu este niciodată un lucru rău, indiferent de situație”, a mai spus aceasta.