Catinca Roman trebuie să-şi schimbe silicoanele pentru că au ieşit din garanţie

Catinca Roman şi-a pus silicoane acum 13 ani, la doi ani după ce a devenit mamă. Implantul a ieşit din garanţie, iar fiica fostului premier este nevoită să îl schimbe.

17 apr. 2014, 16:05
Catinca Roman trebuie să-şi schimbe silicoanele pentru că au ieşit din garanţie

Designerul s-a hotărât să-şi facă intervenţia la doi ani după ce a născut-o pe fiica sa, Calina, întrucât, după patru luni de alăptat, dar şi pentru că slăbise foarte mult, sânii şi-au pierdut din fermitate, scrie click.ro.

VEZI ŞI Drama unei femei după ce şi-a pus SILICOANE: Un SÂN s-a deplasat spre SPATE, iar al doilea spre stomac FOTO

Pe atunci, vedeta a apelat la medicul Tiberiu Bratu, din Timişoara, care i-a recomandat implanturi de 250 de mililitri, garantate zece ani. S-a recuperat repede, pentru că a ascultat sfaturile medicului, iar de-atunci nu a întâmpinat vreo problemă. Singurul lucru care-i dă bătăi de cap Catincăi este faptul că silicoanele au ieşit din garanţie.

Să nu se înţeleagă că au expirat! Protezele sunt garantate zece ani, dar pot să le ţin toată viaţa dacă nu am probleme. Am fost anual la control, mi-am făcut ecografii şi pot să spun că sunt bine„, a declarat Catinca.

Din cauza fluctuaţiilor de greutate, se pare că bustul vedetei a suferit modificări, aşa că peste doi-trei ani se gândeşte să se opereze din nou.