Catrinel Menghia face FURORI la Cannes. Cu cine s-a fotografiat românca FOTO

Catrinel Menghia participa zilele acestea la Festivalul de Film de la Cannes si bifeaza aparitii care mai de care mai spectaculoase. Frumoasa romanca a facut furori pe Instagram cu o fotografie in care apare alaturi de Irina Shayk, fosta iubită a fotbalistului Cristiano Ronaldo.

20 mai 2015, 06:34
Catrinel Menghia face FURORI la Cannes. Cu cine s-a fotografiat românca FOTO

Catrinel Menghia se numara printre vedetele prezente zilele acestea la Festivalul de Film de la Cannes. Dupa ce, saptamana trecuta, a participat la premiera filmului „The Tale of the Tales” si a facut furori cu tinuta ei, frumoasa romanca a bifat inca o aparitie spectaculoasa, de aceasta data la petrecerea Chopard.

Frumoasa Catrinel Menghia a afisat o superba rochie aurie, creatie a brand-ului Blumarine, primind o multime de aprecieri din partea criticilor internationali de moda, potrivit adpm.ro.

Mai mult, Catrinel Menghia s-a intalnit, la aceasta petrecere exclusivista, cu o multime de vedete internationale. S-a si fotografiat alaturi de supermodelul Irina Shayk, fosta iubita a lui Cristiano Ronaldo. Imaginea a facut senzatie pe contul de Instagram al lui Catrinel.

VEZI ŞI Actriţă româncă, apariţie de senzaţie pe covorul roşu de la Cannes FOTO