Catrinel Menghia, însărcinată pentru a doua oară. Actrița a dat vestea prin intermediul unui pictorial într-o revistă celebră din Italia: „Miile mele vieți + una”

Catrinel Menghia este însărcinată pentru a doua oară. Actrița a dat vestea cea mare prin intermediul unui pictorial inedit realizat de o revistă celebră din Italia.

15 nov. 2023, 22:26
Catrinel Menghia, însărcinată pentru a doua oară. Actrița a dat vestea prin intermediul unui pictorial într-o revistă celebră din Italia: „Miile mele vieți + una”
Catrinel Menghia este însărcinată pentru a doua oară

Catrinel Menghia este în culmea fericirii. Actrița este însărcinată pentru a doua oară. Românca trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături Massimiliano di Lodovico, iar în luna februarie 2019 cei doi au devenit părinți pentru prima dată, atunci când actrița a adus pe lume o fetiță, Caroline Leon di Lodovico.

Citește și: Catrinel Menghia, petrecere pe cinste pentru fetița ei. Micuța Caroline a împlinit patru ani: „Cel mai drăguț monstru din lume”

După nașterea micuței, Catrinel Menghia a mărturisit că este o mamă protectoare și iubitoare și a transmis că va încerca să fie o mamă cât mai prezentă în viața copilului ei, chiar dacă are un program foarte încărcat. Actrița a reușit să  îmbine viața profesională cu cea personală, iar acum familia ei se va mări cu încă un membru.

Românca a anunțat că va deveni mămică a doua oară, publicând în mediul online copera celebrei reviste din Italia Donna Moderna. Aceasta a fost protagonista unui pictorial, în care apare cu burtica de gravisuță la vedere. Postarea a fost însoțită și de un mesaj special.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CATRINEL MARLON (@catrinelmarlon)

Citește și: Soţia lui Dragoș Săvulescu le face praf pe Mădalina Ghenea şi Catrinel Menghia. „Prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină”

„Miile mele vieți + una. Îi mulțumesc revistei pentru că a sintetizat o întreagă existență în acest titlu”, a scris Catrinel Menghia pe Instagram.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Imaginea a adunat mii de aprecieri și comentarii cu urări.

„Felicitări, mama!”, „Ce frumos, felicitări!”, „Ce bucurie, felicitări întregii familiei!”, „Mă bucur pentru tine, să fiți binecuvântați!”, au fost câteva dintre comentariile internauților la postarea lui Catrinel Menghia.

Actrița are și un ajutor de nădejde, pe iubitul său. Vedeta a mărtursit, în trecut, că Massimiliano este un tătic foarte bun, dar și că fetița lor a fost foarte liniștită și nu le-a creat probleme.