Catrinel Menghia, în braţele milionarului italian Gianluca Vacchi VIDEO

Catrinel Menghia, unul dintre cele mai apreciate modele din România, apare într-o fotografie alături de playboy-ul italian Gianluca Vacchi.

12 oct. 2016, 14:40
Catrinel Menghia, în braţele milionarului italian Gianluca Vacchi VIDEO

Gianluca Vacchi, 49 de ani, şi Catrinel Menghia, 31 de ani, au fost surprinşi la o petrecere, într-un club de fiţe din Italia. Fericirea se citeşte pe chipul ei când stă în braţele milionarului. Ei bine, se pare că între cei doi este o relaţie de prietenie de ceva timp, scrie SpyNews.

VIDEO AICI.

Catrinel Menghia a plecat din România să defileze pe podium, iar acum a ajuns actriţă de film şi designer şi se învârte în cele mai înalte cercuri. Nici cu viaţa sentimentală nu stă rău. Focoasa şatenă se iubeşte de doi ani cu celebrul producător de film Massimiliano Di Ludovico.

„Massimiliano este… a fost cel mai bun prieten al meu și dintr-o mare prietenie s-a născut o frumoasă poveste de dragoste”, a spus Catrinel Menghia.

Aşa că, nici gând de vreo relaţie cu altcineva. Însă nici Gianluca nu este disponibil. Bogătaşul trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Giorgia Gabriele.