Caz Caracal. Cine este Petruţa, fata despre care a vorbit Gheorghe Dincă

O echipă România TV a găsit-o pe Petruța, fata descrisă de monstrul din Caracal la audierea de la DIICOT. Când anchetatorii i-au arătat fotografia, Dincă nu a mai recunoscut-o. Tânăra neagă că l-ar cunoaște sau ar avea vreo legătură cu monstrul din Caracal. 

08 feb. 2020, 07:42
Caz Caracal. Cine este Petruţa, fata despre care a vorbit Gheorghe Dincă

Tânăra este din Baia de Aramă și este studentă la Universitatea Politehnică Timișoara. Petruța a ajuns în atenția procurorilor după ce Gheorghe Dincă a povestit că ar fi întâlnit-o și dus-o în casa din Caracal atunci când la el se afla și Luiza.

Citeşte şi Gheorghe Dincă se teme că va fi ucis în închisoare. Ce a acceptat să facă, în fiecare zi, pentru a-i „îmbuna” pe deţinuţi

În anturajul Petruței exista și un anume Ștefan, care ar fi răpit-o pe Luiza. Fata contactată de România TV neagă  informațiile, nu-l cunoaște pe Gheorghe Dincă, nu a ajuns niciodată în Caracal. Deși numele ei apare în rechizitoriul procurorilor, fata spune că nu a fost contactată niciodată pentru a da declarații.

Tânăra spune că a sunat și la poliție și a cerut lămuriri, după ce mai multe persoane au contactat-o în legătură cu Dincă.

Citeşte şi ÎNREGISTRARE-BOMBĂ despre fetele traficate în Italia: „Aoleo, e belea. E belea!” AUDIO