Gheorghe Dincă se teme că va fi ucis în închisoare. Ce a acceptat să facă, în fiecare zi, pentru a-i „îmbuna” pe deţinuţi

Gheorghe Dincă se află în închisoare încă din vara anului trecut, de când s-a aflat cazul Alexandrei Măceşanu. Monstrului din Caracal îi este teamă că vafi ucis în închisoare, astfel a luat o decizie pentru a-i "îmbuna" pe deţinuţi.

RomaniaTV.net
07 feb. 2020, 09:21
Gheorghe Dincă se teme că va fi ucis în închisoare. Ce a acceptat să facă, în fiecare zi, pentru a-i „îmbuna” pe deţinuţi

Ultimele informații din spatele gratiilor transmit că Gheorghe Dincă a descoperit modalitatea prin care să fie lăsat, cel puțin deocamdată, în pace: le oferă deținuților mâncare și țigări pentru a-și asigura ”liniștea”, potrivit Spynews.ro.

Citeşte şi: Carmen Dan, atac dur după acuzaţiile lui Marcel Vela: „Nu mi-a făcut rău mie, i-a făcut un bine lui Gheorghe Dincă”

Este acuzat de 8 infracţiuni

Conform comunicatului DIICOT, Gheorghe Dincă a săvârșit 8 infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol (2 infracțiuni), omor calificat (2 infracțiuni), profanare de cadavre sau morminte (2 infracțiuni).

În urma examinării rechizitoriului, a dosarului cauzei și a referatelor întocmite de către procurorii din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică și Serviciului de îndrumare și control ce au format colectivul desemnat cu analizarea actelor de urmărire penală, constatând că rechizitoriul întocmit de către D.I.I.C.O.T. în dosarul ‘Caracal’ întrunește condițiile legalității și temeiniciei, că au fost respectate dispozițiile legale care garantează aflarea adevărului, că urmărirea penală este completă și există probele necesare și legal administrate, azi, 15 ianuarie 2020, procurorul general al PICCJ, domnul Bogdan Dimitrie Licu a confirmat rechizitoriul.

Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G (n.red. – Dică Gheorghe). pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori”, a precizat DIICOT, într-un comunicat.

Gheorghe Dincă, o nouă victimă

Încă o minoră abuzată de Gheorghe Dincă. Monstrul de la Caracal a recunoscut într-o declaraţie dată în faţa anchetatorilor faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 15 ani aducă de Petruţa. Totul s-a lăst cu ameninţări din partea amicului său Ştefan.

Fapta a avut loc în luna aprilie a anului trecut, când fata de 15 ani adusă de Petruţa a întreţinut relaţii sexuale cu cei doi. Ulterior, de acest lucru a aflat şi Ştefan, care atunci când a venit peste Gheorghe Dincă în casă l-a şi bătut şi i-a reproşat faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră şi riscă puşcăria. 

Citeşte şi: Soţia lui Gheorghe Dincă, chemată de urgenţă la DIICOT. Va sta faţă în faţă cu criminalul din Caracal

Pentru ca fapta lui Gheorghe Dincă să rămâne intre ei, monstrul de la Caracal a trebuit să plătească suma de 5.000 de euro. Toate aceste lucruri au fost consemnate într-o declaraţie dată în faţa procurorilor DIICOT. (Citeşte AICI mai multe detalii)