Caz halucinant în Dolj! Un bebeluș de șapte luni a fost găsit mort într-o pungă de plastic

Un incident absolut șocant a avut loc într-o localitate din județul Dolj. Polițiștii doljeni au găsit un bebeluș de doar șapte luni mort într-o pungă de plastic la marginea orașului Segarcea din județul Dolj.

18 mai 2023, 09:02
Caz halucinant în Dolj! Un bebeluș de șapte luni a fost găsit mort într-o pungă de plastic
Caz halucinant în Dolj! Un bebeluș de șapte luni a fost găsit mort într-o pungă de plastic

Un bebeluș de șapte luni a fost găsit mort într-o pungă de plastic. Descoperirea macabră a fost făcută, după ce oamenii legii au fost sesizați de către un bărbat cu privire la dispariția nepotului său, un bebeluș de șapte luni.

Citește și Pe culmile inconștienței! O șoferiță s-a urcat la volanul unui BMW cu bebelușul în brațe, pe DN1: „Doamne ferește! Mi se pare atât de trist și iresponsabil”

Un bebeluș de șapte luni a fost găsit mort într-o pungă de plastic

Atunci când polițiștii au mers să verifice locuința în care se afla mama bebelușului, o minoră în vârstă de 15 ani, aceasta le-a spus că nu își mai găsește copilul.

Fără să stea prea mult pe gânduri oamenii legii au pornit în căutarea bebelușului și spre groaza tuturor, l-au găsit mort, într-o pungă de plastic, în apropierea locuinței, într-o zonă cu vegetație deasă de la marginea orașului Segarcea din județul Dolj.

Trupul neînsuflețit al bebelușului a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei, iar polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Acum, oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii tragicului eveniment.

Incidentul halucinant vine la scurt timp după ce un alt bebeluș, de această dată din Vâlcea, putea să sfârșească în același mod.

Nou-născutul a fost găsit abandonat de polițiști înfășurat într-un sac, în parcarea unui centru comercial aflat la ieşirea înspre Drăgăşani.

Potrivit oamenilor legii, mama bebelușului, o femeie în vârstă de 39 de ani, a născut într-o toaletă din spațiul comercial, după care l-a abandonat înfăşurat într-un sac, în parcare.

Incidentul halucinat a avut loc în cursul zilei de joi și a fost descoperit după ce un bărbat care a mers la toaleta din centrul comercial a observat pe podea o cantitate însemnată de sânge pe podea și pereți.

Speriat, bărbatul a sunat la 112, iar la fața locului a ajuns imediat un echipaj de poliție care a descoperit în parcarea centrului, un bebeluș abandonat într-un sac.

Atunci când au văzut că nou-născutul prezenta semne vitale, oamenii legii au solicitat o ambulanță care l-a transportat în siguranță la spital.

„Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că cele sesizate se confirmă. Din primele verificări efectuate, a fost identificat, într-un sac, în parcare, un copil nou-născut, care prezenta semne vitale. Acesta a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Loredana Sandu.

La scurt timp după descoperirea halucinantă, polițiștii din Vâlcea au identificat-o pe femeia care fără nicio remușcare și-a aruncat copilul ca pe un gunoi și a plecat liniștită cu mașina acasă, într-o comună din apropierea Râmnicului.

Acum, femeia este cercetată de poliţişti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămarea nou-născutului, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.

În prezent, bebelușul abandonat, un băieţel de peste 3 kilograme, este în afara oricărui pericol şi se află sub supraveghere medicală.

Citește și Bebeluș de 2 luni, în stare critică la Spitalul de Pediatrie Ploiești. „Are doar 2 kg și nu a fost spălat niciodată”