Caz INCREDIBIL în Franţa: Două ELEVE de 13 ani au plănuit UCIDEREA FAMILIEI uneia dintre ele

Două eleve de 13 ani sunt anchetate în Franţa pentru tentativă de asasinat, după ce autorităţile au descoperit planul lor de executare a familiei uneia dintre ele, plan pe care începuseră chiar să îl aplice.

09 apr. 2014, 12:12
Caz INCREDIBIL în Franţa: Două ELEVE de 13 ani au plănuit UCIDEREA FAMILIEI uneia dintre ele

Una din fete, care era elevă în clasa a V-a a scris şi a spus cu martori că vrea să îşi ucidă părinţii şi fratele mai mic. Cealaltă, care era în clasa a VI-a, s-a oferit să o ajute, urmând să fie „braţul înarmat” al planului criminal. Fetele locuiesc în Narbonne (Aude), din sud-estul ţării şi învaţă la aceeaşi şcoală.

Nu se ştie deocamdată care au fost motivele planului lor criminal, care i-a uimit şi i-a luat pe nepregătite până şi pe procurori, scrie publicaţia online midilibre.fr.”Este pentru prima oară, atât pentru mine, cât şi pentru colegii mei, când anchetăm unj caz de tentativă de asainat pus la cale de două fete aflate la o asemenea vârstă precoce”, a declarat presei procurorul de caz din Narbonne, David Charmatz.

Pe 28 martie, când ieşeau de la şcoală, ele au început să îşi pună planul criminal în aplicare. L-au înjunghiat în zona capului pe fratele de 6 ani al uneia dintre ele, apoi au fugit. Băiatul se afla în camera lui când fetele au făcut tentativa de a-l lichida. Ele au fugit de la „locul crimei”, iar vecinii i-au alertat pe părinţi care l-au găsit pe băiat cu capul însângerat.

L-au dus la spital, unde medicii i-au făcut o sutură, dar starea copilului s-a agravat apoi şi a fost internat în spital, unde i s-a descoperit o rană de cuţit adâncă de 3 centimetri, mai precizează publicaţia franceză. Din cauza gravitatăţii situaţiei, medicii l-au transferat pe copil la spitalul din Montpellier. În prezent,  viaţa lui nu este în pericol.

Citeşte şi CUTREMURĂTOR. SEX, DROGURI şi PROSTITUŢIE cu eleve de 13 şi 16 ani. Vezi cum erau păcălite copilele

Spitalul a sesizat Parchetul, care a declanşat imediat o anchetă care a început duminică cu interogatoriile celor două fete. Ele fac parte din familii din clasa de mijloc, care nu par să aibă greutăţi financiare.

Cele două fete au apărut la interogatoriu relaxate, calme, nefiind probabil conştiente de gravitatea faptelor lor. În timpul percheziţiilor făcute la domiciliile lor, procurorii au găsit o foaie scrisă ce conţine „un adevărat scenariu” criminal, a mai spus Charmatz.