CAZ REVOLTĂTOR în Bârlad. Un tânăr de bani gata, arestat după ce a violat două minore

Un tânăr cunoscut prin saloanele de coafură, care deţine chiar şi o sală de tatuaj proprie în Bârlad a fost arestat, după ce a ademenit două minore pe Facebook, le-a şantajat, iar apoi le-a violat.

10 mai 2016, 07:16
CAZ REVOLTĂTOR în Bârlad. Un tânăr de bani gata, arestat după ce a violat două minore

Un caz incredibil s-a petrecut în luna aprilie la Bârlad, caz în care unii politisti si oameni ai legii s-au strãduit din rãsputeri sã nu aparã în presã. Este vorba despre douã violuri, comise de un tanar „de bani gata”.

Flaviu Stefan Lupu este un tanar de 22 de ani, din Bârlad, cunoscut ca un individ ce face tatuaje, având si salon propriu si mai ales ca hair-stilist prin saloanele de coafurã. Bârlãdeanul a dovedit cã nu este specialist numai la tatuaje sau la tapat pãrul femeilor, ci si la a însela inocenta unor eleve de liceu: una de 14 ani si una de 17 ani. Pe amândouã le-a violat, practicând santajul cu poze indecente pe Facebook. Prima victimã, cea de 14 ani, este o elevã în clasa a VIII-a, vecinã cu familia Lupu, iar Flaviu o cunostea din vedere. A intrat în vorbã cu ea pe Facebook si, din vorbã în vorbã, individul i-a cerut fetei sã facã poze în lenjerie intima si topless. Fata nu a bãnuit nimic si a cedat „rugãmintilor” vecinului si i-a trimis pozele cu ea dezbrãcatã. De aici a început calvarul. Flaviu Lupu a amenintat-o cã, dacã nu vine la el acasã, sã întretinã raporturi sexuale, va pune pozele indecente pe Facebook. De nevoie si de rusine fata a cedat, s-a urcat la el în masinã si când a ajuns la el în apartament. Acesta a obligat-o sã facã sex oral. Acest lucru s-a întâmplat în luna februarie, el jurând cã a sters pozele cu fata dezbrãcatã. Dar, surprizã, peste câteva zile, el a santajat-o iar cu aceleasi poze si i-a cerut fetei sã vinã iar sã întretinã raport sexual cu el. Fata si-a învins rusinea si a spus totul pãrintilor care s-au dus glont la politie si au depus plângere, scrie vremeanoua.ro.

Acesta nu este un caz singular. O elevã de la Liceul „Mihai Eminescu” din Bârlad, din satul Mitoc, comuna Banca a fost rãpitã de pe stradã, dusã cu forta acasã la un individ, bãtutã si violatã. Pentru cã pãrintii fetei sunt pocãiti, cazul a fost oarecum trecut sub tãcere, la cererea pãrintilor. S-a dovedit, din cercetãrile politistilor, cã individul care a violat minora din Mitoc, elevã în Bârlad, este tocmai Flaviu Stefan Lupu. Acesta a contactat-o pe fata pe Facebook, a invitat-o sã iasã cu el la o cafea în oras, dar ea l-a refuzat categoric. Violatorul nu s-a multumit cu un refuz, asa cã, atunci când a vãzut fata cã se îndrepta spre scoalã, a oprit masina în fata ei, a târât-o în masinã, a dus-o acasã la el, a bãtut-o si a violat-o. Totul s-a întâmplat în luna martie, iar pãrintii fetei au mers la politie si au reclamat, au mers la medicul legist si au scos certificat medico-legal, care a dovedit cã fata a fost bãtutã, având leziuni pe corp, buza spartã, precum si leziuni în zona genitalã.

Politistii bârlãdeni au fãcut cercetãri si, pe 19 aprilie, l-au retinut pentru 24 de ore pe Flaviu Stefan Lupu, l-au dus apoi, pe 20 aprilie, la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Vaslui. Procurorul de caz l-a dus în fata judecãtorilor solicitând mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile, lucru cu care judecãtorii bârlãdeni au fost de acord, având în vedere infractiunile comise: viol, sex cu un minor, santaj, pornografie infantilã. Apãrãtorii violatorului au fãcut apel imediat la Tribunalul Vaslui, însã fãrã niciun succes. Solutia datã de judecãtorii vasluieni este una clarã: „Respinge ca nefondatã contestatia formulatã de inculpatul Lupu Flaviu Stefan fãrã antecedente penale cercetat pentru sãvârsirea a douã infractiuni de viol, împotriva încheierii nr. 21/20.04.2016 a judecãtorului de drepturi si libertãti din cadrul Judecãtoriei Bârlad pe care o mentine. Respinge ca nefondatã cererea de înlocuire a mãsurii arestului preventiv cu mãsura controlului judiciar sau a arestului la domiciliu formulatã de inculpat prin apãrãtori alesi”. Apãrãtorii nu s-au lãsat si au fãcut apel la Curtea de Apel Iasi, unde dosarul asteaptã sã i se dea termen.

Tatãl tanarului este cadru militar la Garnizoana Bârlad, iar mama salariatã la o firma de confectii.

Citeşte şi Un educator acuzat de viol şi agresiune asupra unor băieţi, condamnat pentru corupţie sexuală