Încă un VIOL cu făptaşi lăsaţi LIBERI. Fată de 18 ani, AGRESATĂ chiar în noaptea MAJORATULUI de PATRU bărbaţi

Un viol cu făptaşi lăsaţi în libertate s-a petrecut şi în judeţul Olt. O fată de 18 ani a fost violată chiar în noaptea majoratului de patru bărbaţi. Totul s-a petrecut în urmă cu o lună, iar unul dintre agresori este militar angajat la Deveselu. Desi fapta s-a petrecut în iunie, dosarul a ajuns abia acum la Parchetul Militar.

25 iul. 2015, 06:05
Încă un VIOL cu făptaşi lăsaţi LIBERI. Fată de 18 ani, AGRESATĂ chiar în noaptea MAJORATULUI de PATRU bărbaţi

Adolescenta de 18 ani şi părinţii ei trec printr-o adevarată dramă. De cinci săptămâni aşteaptă să afle că cei patru violatori au fost retinuţi. Toţi se plimbă fără nicio problemă pe străzi, se distrează la barul din localitate şi fac tot posibilul să iasă în calea fetei, potrivit România TV.

Citeşte şi Cazul tinerei violate la Constanţa. AID: Rezultă o atitudine revoltătoare şi inacceptabilă a magistraţilor

 

Oribila faptă s-a petrecut în noaptea în care adolescenta a împlinit 18 ani. Atunci, împreună cu o prietena de 15 ani a urcat în maşina unui amic. Şoferul a promis că o duce la iubitul ei, dar de fapt a oprit maşina pe câmp, şi-a chemat prietenii şi au batjocorit-o. Totul, în timp ce minora era sechestrată în altă maşină. Şocant este faptul că unul dintre violatori este militar la unitatea de la Deveselu. Dosarul a ajuns însă abia acum la Parchetul Militar.

Citeşte şi Oana Lis, mărturisiri şocante: „Am fost violată timp de doi ani de tatăl meu”