CAZ ŞOCANT în Bucureşti! Fiul unui cunoscut antrenor de tenis, găsit decedat în camera de cămin. Era student şi ar fi murit de supradoză de droguri

Un student în vârstă de doar 20 de ani a fost găsit mort în camera de cămin. El ar fi fost fiul unui cunoscut antrenor de tenis din Focșani.

25 apr. 2023, 10:43
CAZ ŞOCANT în Bucureşti! Fiul unui cunoscut antrenor de tenis, găsit decedat în camera de cămin. Era student şi ar fi murit de supradoză de droguri

Poliţia Capitalei a demarat o anchetă după ce a fost descoperit trupul neînsuflețit al unui student chiar în camera sa de cămin. Tânărul era student la Hyperion și potrivit unor surse era fiul unui cunoscut antrenor de tenis din Focșani.

Din primele informații se pare că tânărul ar fi murit din cauza unei supradoze de droguri.

Costel Stan, tatăl tânărului decedat, a început să joace tenis de câmp la vârsta de şase ani şi jumătate la Clubul Sportiv Unirea Focşani sub îndrumarea profesorului George Bucuroiu, scrie Realitatea.

A făcut parte şi din lotul lărgit al echipei naţionale a României, performanţele sale fiind apreciate de specialiştii din domeniu.

Citeşte şi: Părintele Calistrat o contrazice pe Dana Nălbaru, după ce a spus că s-a pocăit: „N-ai părăsit nicio viață publică”

Cât a fost sportiv de performanţă, Costel Stan s-a aflat tot timpul în topul tenismenilor români luptându-se pentru locurile fruntaşe cu Adrian Voinea şi Andrei Pavel.

Costel Stan face parte din noul val al antrenorilor de tenis de câmp care a reuşit să se impună în lumea bună a „sportului alb” din România. Sportivii săi au obţinut numeroase medalii la concursurile naţionale.

Citeşte şi: Trupul unui copil de numai 14 ani a fost găsit neînsuflețit într-un lac. Evenimentul tragic a avut loc în județul Dâmbovița