Trupul unui copil de numai 14 ani a fost găsit neînsuflețit într-un lac. Evenimentul tragic a avut loc în județul Dâmbovița

Un caz tragic a tulburat județul Dâmbovița, după ce un copil de 14 ani a fost găsit decedat într-un lac, în apropierea unei balastiere. Inițial băiatul fusese dat dispărut chiar de părinții săi.

24 apr. 2023, 22:58
Trupul unui copil de numai 14 ani a fost găsit neînsuflețit într-un lac. Evenimentul tragic a avut loc în județul Dâmbovița

Un caz tulburător a avut loc în județul Dâmbovița când un tânăr de 14 ani a fost găsit decedat într-un lac, în zona unei balastiere. Acesta fusese inițial dat dispărut. Părinții tânărului au așteptat ca acesta să se întoarcă acasă, însă acest lucru nu sa mai întâmplat. Văzând că trece timpul și băiatul lor nu revine la domiciliu, aceștia au sesizat poliția.

Citește și: Atac terorist în Ierusalim. Un individ a intrat cu mașina în mulțime. Sunt cel puțin opt victime

„La data de 24 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că fiul acesteia, în vârstă de 14 ani, din satul Merii, a plecat voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni”, precizează IPJ Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Copilul în vârstă de 14 ani a plecat de acasă voluntar. Pentru că au fost sesizați cu privire la dispariția acestuia, polițiștii, jandarmii și voluntarii au alcătuit mai multe echipe de căutare. După ce au căutat mai multe ore, din păcate, aceștia au găsit trupul neînsuflețit al băiatului. Copilul a fost găsit decedat într-un lac aflat în zona unei balastiere. Momentan nu este clar cum s-a putut întâmpla această tragedie, însă polițiștii efectuează cercetări, astfel încât să se poată stabili cu exactitate cum s-a putut ajunge la un asemenea eveniment nefericit.

„Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului”, mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

Citește și: Moment halucinant surpins pe o șosea din județul Buzău. O femeie a reușit să scape cu viață după ce a ajuns sub roțile unui TIR