Caz şocant în Craiova: Tânără racolată de profesorul de religie şi dusă la mănăstire să se călugărească VIDEO

Familia unei fete din Craiova susţine că, pe când avea 17 ani, fiica lor a fost convinsă să se călugărească. Părinţii îl acuză pe fostul profesor de religie că a îndoctrinat-o pe fată să aleagă viaţa monahală. Fata a fugit de mai multe ori de acasă, iar ultima dată a rămas la mănăstirea Tismana. Familia spune că nici la mănăstirea Tismana nu sunt lăsaţi să discute liber cu fiica lor.

RomaniaTV.net
18 feb. 2014, 09:49
Caz şocant în Craiova: Tânără racolată de profesorul de religie şi dusă la mănăstire să se călugărească VIDEO

Părinţii unei tinere din Craiova spun că ea a fost racolată de profesorul de religie şi dusă la mănăstire să se călugărească. Dascălul ar fi convins-o pe o eleva de doar 17 ani să fugă de acasă. După luni de chin, părinţii au reuşit să o readucă pe copilă în familie. A terminat şi o facultate, dar a fugit din nou, tot la mănăstire, potrivit România TV.

Citeşte şi Preot RASIST şi ANTISEMIT, vedetă pe Internet datorită „învăţăturilor” date elevilor VIDEO

Tânăra are acum 25 de ani şi este la mănăstirea Tismana. Părinţii spun că de 7 ani duc o luptă crâncenă să-şi aducă fata acasă. Copila ar fi fost convinsă să fugă de acasă şi să îmbrăţişeze viaţa monahală chiar de profesorul de religie, pe când avea 17 ani.


Eu sunt sigur că fostul profesor de religie a îndemnat-o către chestia asta. Plecarea la mânăstire înseamnă moarte, cu tot cu înmormântare. E o trecere intr-o altă viaţă„, a declarat Ion Răduţ, tatăl tinerei.

Cu toate acestea, profesorul de religie neagă însă că ar fi vinovat.

Problema e aşa, cazul e de doi ani si poliţia a cercetat. Îl aveţi pe tatăl acolo, ştiţi unde e mănăstirea Tismana„, a declarat dascălul în apărarea sa.

După luni de chin, părinţii au readus-o acasă pe fată. Aceasta a urmat o facultate şi totul părea că reintră în normal. În anul 4 însă s-a lăsat din nou de şcoală şi a plecat din nou la mănăstire.

Citeşte şi IULIA IONESCU A FOST GĂSITĂ. Află în ce mănăstire s-a ascuns

Zice că dacă o iubim să o lăsăm acolo că ea e mireasa lui Isus. Zice să alegem între a sta la mănăstire sau să moară. Nu sunt de acord nici cu una nici cu alta„, a adăugat mama.

Părinţii trăiesc un adevărat coşmar: de doi ani încearcă să comunice cu fiica lor şi să afle ce îşi doreşte cu adevărat. Nu sunt lăsaţi însă să poarte o discuţie doar cu ea, pentru că permanent fata este supravegheată de călugăriţe.