Caz șocant în Italia. Un român a fost arestat, după ce a încercat să răpească un copil chiar de lângă mama lui

Carabinierii din Roma au arestat un bărbat român care este acuzat că ar fi încercat să răpească un copil de patru ani din faţa unei grădiniţe din oraş, chiar din fața mamei lui.

08 iun. 2022, 21:23
Caz șocant în Italia. Un român a fost arestat, după ce a încercat să răpească un copil chiar de lângă mama lui

Se pare că tentativa de răpire s-a produs luni, atunci când minorul ieșea de la gradiniță de mână cu mama lui. Atunci când s-a apropiat de cei doi. Ce a urmat este halucinant.

Român arestat în Italia pentru că a vrut să răpească un copil

După ce a ajuns lângă mama și băiețelul ei a început să tragă insistent de copil, susţinând că acesta ar fi al său, ba chiar a început să ţipe la femeie spunând „E fiul meu, dă-mi-l!”, scrie Il Giornale.

Citește și: America sub şoc. O fetiţă de 10 ani a fost arestată după ce a împuşcat mortal o femeie care se certa cu mama sa

Speriată, mama a strigat după ajutor şi a încercat să îi înfrunte pe răpitor care încerca să îi ia copilul. Mai multe persoane care se aflau în acel moment în apropierea grădiniţei au sărit în ajutorul femeii.

Un martor prezent la șocanta întâmplare a chemat poliția. În scurt timp, carabinierii au ajuns la locul incidentului şi în urma descrierii făcute de martori au reuşit să îl identifice pe român pe care l-a găsit în apropiere de Viale dell’Umanesimo, o locaţie apropiată de grădiniţa de unde a încercat să răpească copilul.

Din primele informații se înțelege că agresorul nu are un domiciliu stabil în Italia, potrivit anchetatorilor. El a fost arestat şi va fi acum cercetat pentru tentativă agravată de răpire de minori.

Citește și: O mamă și-a pozat fiica la o zi de la naștere și a postat-o pe internet. Detaliul care i-a înfuriat pe internauți