Caz șocant în showbiz. Prietena Biancăi Drăgușanu, dispărută de marți seara. Nimeni nu mai știe nimic de ea. Prietenii fac un apel disperat

Conchita de România, prietenă bună cu Bianca Drăgușanu, a fost dată dispărută de câteva zile. Nimeni nu mai știe nimic de Dudu, iar dispariția a venit la doar câteva zile după ce a anunțat că urmează să se căsătorească cu un milionar.

25 feb. 2023, 11:27
Caz șocant în showbiz. Prietena Biancăi Drăgușanu, dispărută de marți seara. Nimeni nu mai știe nimic de ea. Prietenii fac un apel disperat

Conchita de România e de negăsit, iar prietenii și cunoscuții au făcut apel public la cei care dețin informații despre ce i s-a întâmplat să dea un semn.

Cea mai bună prietenă a sa a spus că a avut ultima discuție cu Dudu /marți și că tocmai se întorcea de la cumpărături. Multă vreme ar fi locuit la prietena sa cea mai bună, dar de câteva săptămâni se mutase la Londra.

Citește și Bianca Drăguşanu a dezvăluit cum reuşeşte să ducă o viaţă de lux. „Fac exact ce îmi place și banii vin la mine!” VIDEO

În urmă cu puțin timp, Dudu anunțase că urmează să se căsătorească cu un milionar și că va avea cea mai luxoasă nunta, „cum nici Angelina Jolie nu a avut”. A mai spus că face pregătiri intense pentru eveniment, însă după doar o zi a dispărut fără urmă și nu a lăsat niciun mesaj nimănui.

Nici prietenii, nici părinții nu știu ce i s-a întâmplat și unde locuiește la Londra, dar au precizat că e prima dată când a lăsat câteva zile să treacă fără să dea vreun semn de viață.

Citește și Bianca Drăguşanu, dezvăluiri şocante despre foştii iubiţi. „Mi-au dat cadouri şi mi le-au luat înapoi”

Conchita de România, dispărută fără urmă. Nimeni nu știe ce i s-a întâmplat

”Dudu este dispărut de marți seara, ultima noastră convorbire a fost marți după-masă, tocmai ce se întorsese de la cumpărături, era acasă, totul bine, ulterior nu a mai răspuns la niciun mesaj în condițiile în care el obișnuia să ne sune pe mine și pe sora mea în fiecare zi, a dispărut brusc, nici măcar pe rețele de socializare nu a mai postat ceva de atunci, am contactat părinții lui în speranța că o să aflu o veste despre el, aceștia fiind disperați, pentru că nici ei nu aveau nicio veste de marți despre el, ulterior am încercat să contactez prietenii lui, cunoștințe, nimeni nu știe nimic…

Îngrijorător, având în vedere că părinții lui au spus că el nu a făcut niciodată ața ceva, păstrau legătură cu el în permanență. Astăzi am postat pe rețelele de socializare, atât eu cât și sora mea, în speranța că cineva știe ceva de el, măcar să știm că este OK, însă nu am avut nicio veste…”, au declarat apropiații lui Dudu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.