Caz şocant la Arad. Femeie împinsă în faţa maşinii, oamenii se tem să mai treacă strada 

O femeie din Arad a ajuns la Psihiatrie, după ce a împins în faţa maşinii o altă persoană care aştepta la semafor să treacă strada. Victima a povestit incidentul şocant pe reţelele de socializare.

19 aug. 2022, 15:25
Caz şocant la Arad. Femeie împinsă în faţa maşinii, oamenii se tem să mai treacă strada 

Caz şocant la Arad. O femeie este acuzată că a împins în faţa maşini o persoană care aştepta la semafor. Incidentul şocant a fost povestit de victimă pe Facebook.

Caz şocant la Arad. Femeie împinsă în faţa maşinii, declaraţiile şocante ale victimei

Citeşte şi Accident grav în Popeşti Leordeni. O femeie a murit după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de un poliţist

Incidentul s-a petrecut miercuri, chiar în centrul municipiului Arad. Victima povesteşte că aştepta liniştită la semofor, când, la un moment dat, a simţit că cineva o prinde de braţ şi o împinge în faţa maşinilor care treceau cu viteză pe şosea.

„Unde ne îndreptăm Dumnezeule mare??? Nici nu știi ce îți aduce ziua și momentul. Să aveți mare grijă la”doamna” din poza care nu e în mințile ei!

Stai liniștit la semafor și se trezește o nebuna, care nu ar trebui sa fie pe strada, dar la noi până nu se întâmplă o tragedie nu ia nimeni atitudine, sa te împingă in drum, când mașinile trec cu viteza…

Cineva a avut grija de mine și nu m-am trezit sub roțile vreunei mașini. Bine că nu a fost și copilul cu mine. Ce sa mai zic de spiritul civic? Așa că ochii în 4, că nu știi de unde vin”, a povestit victima pe reţelele de socializare.

Femeia a reuşit să-i facă o fotografie celei care a împins-o în faţa maşinilor. Se pare că aceasta obişnuieşte să cerşească în diferite intersecţii din Arad.

În urma postării de pe internet, poliţiştii s-au autosesizat şi au audiat-o pe cea care era să provoace o tragedie.

„Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au identificat persoana implicată, ca fiind o femeie de 39 de ani, fără adăpost, cunoscută cu afecţiuni psihice, urmând a se lua faţă de aceasta măsurile legale pentru îndepărtarea oricărui pericol de natură să perturbe ordinea şi siguranţa publică”, a transmis, vineri, IPJ Arad.

Presupusa agresoare va fi dusă la Secţia Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean Arad.

Citeşte şi Timeea a murit pe patul de spital. Tânăra de 21 de ani din Cluj era însărcinată în trei luni