CAZ ŞOCANT: O concurentă de la Big Brother s-a SPÂNZURAT în emisiune

Tragedie într-un show TV foarte popular. O tânără de 29 de ani s-a spânzurat deoarece a simţit că este marginalizată în timpul reality show-ului.  

RomaniaTV.net
06 mart. 2014, 20:09
CAZ ŞOCANT: O concurentă de la Big Brother s-a SPÂNZURAT în emisiune

Postul TV din Coreea de Sud care produce emisiunea Big Brother, Channel SBS, a cerut scuze familiei tinerei, dar nu îşi asumă responsaibilitatea pentru cele întâmplate. Înainte de sinucidere, Chun îi spusese unui prieten că producătorii au editat emisiunea astfel încât să o facă nepopulară în faţa publicului.

VEZI ŞI SHOW EROTIC la Big Brother Germania: Concurentă filmată goală la duş VIDEO

Tânăra a fost găsită moartă ieri, într-o casă de pe insula Jeju. Ea a lăsat şi un bilet în urmă în care mi-a motivat gestul. Fata participa la un reality-show transmis de unul dintre cele mai populare canale TV din Coreea de Sud. În cadrul show-ului, zece femei şi zece bărbaţi petrec o săptămână în aceeaşi casă, încercând să îşi găsească perechea, fiind urmăriţi la fiecare pas de camere de filmat, scrie evz.ro.

Concurentele sexy de la Big Brother Africa, filmate GOALE, în timp ce fac duş FOTO 

Mama fetei a povestit că aceasta ar fi preferat să plece din ţară decât să trăiască umilinţa difuzării emisiunii care o portretiza foarte negativ. Ediţia de ieri a emisiunii a fost anulată.

Nu este prima controversă legată de această emisiune. Mai mulţi foşti concurenţi au susţinut că au fost umiliţi şi izolaţi după ce nu au reuşit să îşi găsească un partener în timpul zilele petrecute în casa respectivă.

Citeşte şi Un cântăreţ celebru, intrat în casa Big Brother, vrea să organizeze o orgie sexuală

Ce s-a ales din concurenţii BIG BROTHER. Uite unde au ajuns Soso, Ernest, Violeta sau Andreea