Caz social deosebit. O mamă bolnavă de cancer şi cei 7 copii ai săi fac foamea de Sărbători. Micuţii nici nu se gândesc la cadouri

Publicat: Miercuri, 18 Decembrie 2019 10:59 // Actualizat: Miercuri, 18 Decembrie 2019 10:59 // Sursa: romaniatv.net

O mamă singură cu 7 copii copii trăieşte într-o sărăcie de nedescris. Femeia, bolnavă de cancer, ţintuită la pat, nu poate să le asigure cele necesare celor mici. Sărbătorile vin pentru cei mici fără mâncare, iar de jucării nici nu încape vorba.

Butnariu Ionela are 40 de ani, locuiește în Dorohoi, chiar lângă Gară. Are 7 copilași micuți toți (cel mai mic 1 an și cel mai mare 13 ani). Dar mai are ceva: un cancer care a țintuit-o la pat și a epuizat-o de toată puterea pe care ar fi trebuit să o dedice copiilor ei.

Mămica face chimioterapie pentru cancer uterin, care a fost descoperit la 6 luni după nașterea ultimei fetițe. Are nevoie mare de bani, de haine și mâncare pentru copii.

Citeşte şi 12 sfaturi ca să nu te îngraşi de Sărbători. Ce culoare trebuie să fie farfuriile şi cum trebuie să te îmbraci

A fost deschisă o pagină de donații pe Facebook în acest sens, de către cumnata ei.

"Mi-au dat lacrimi în ochi când am văzut că aproape nu mai avea putere să lupte cu boala crâncenă. Mi-a povestit cu lacrimi în ochi că nu are pijamale, halat, lenjerie de corp, papuci plus haine mărimea S-M să meargă la spital, deoarece a slăbit foarte mult și îi sunt mari toate. Nu am stat pe gânduri și m-am întors la ea cu toate cele cerute – noi cumpărate, iar la copilași cu dulciuri și inclusiv bani de drum, deoarece urmează să plece la Iași pentru altă ședință de chimioterapie", a scris pe Facebook o femeie care a ajutat-o pe mămica atât de bolnavă. De asemenea, s-a solicitat ajutorul pentru haine soțului ei, mărimea 40 la încălțămimte și haine mărimea S-M, deoarece și el este slăbit și lucrează cu ziua.

Copilașii au primit hăinuțe, păpucei, doi saci de jucării, au de toate în acest moment.

"Printre glasuri am auzit vocea blândă a fetiței mari de 13 ani care a fost omisă și doar ceilalți 6 frați au primit donații", mai scrie persoana care zilele trecute a fost la locuința copiilor.

Fetița Raluca-Ioana are 13 ani. Ea are grijă de toți frățiorii mai mici în lipsa mamei, merge și la scoală și poartă mărimea 158 la hăinuțe și 37 la încălțăminte.

Frățiorii ei:

1. Ștefania face 1 an în decembrie;

2. Leo- 2 ani, poartă pampers mărimea 4-5;

3. Andreea- 3 ani jumătate ;

4. George-5 ani;

5. Alessia- 8 ani;

6. David- 9 ani.

I-ar mai ajuta niște alimente, pampers și lapte deoarece pentru 3 dintre copilași acesta este alimentația de bază.

Îi puteți ajuta donând pe pagina lor de Facebook – orice leu contează pentru viața mamei lor. Sau luați legătură la telefon cu fata mai mare Raluca -0757513534.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
butnariu ionela dorohoi familie amarata dorohoi familie săracă SARBATORI 2019
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 dec 10:21
Răspunde | Votează email 1 email
[email protected]
exista un cont , unde pot fi ajutati
1
EUR
4.8747
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H