Caz tras la indigo cu ororile din Caracal. Tânără de 25 de ani, omorâtă şi arsă în butoi

O speță din Statele Unite, pare să semene mult prea bine cu ceea ce se presupune că a făcut Gheorghe Dincă în România. Mihaela Brooks, profiler FBI a venit cu explicații uluitoare, exclusiv la Antena 3, despre asemnănările dintre cele două cazuri și detaliul care ar putea face lumină în România.

RomaniaTV.net
02 sept. 2019, 06:09
Caz tras la indigo cu ororile din Caracal. Tânără de 25 de ani, omorâtă şi arsă în butoi

Cazul a fost în 2005, o fotografă în vârstă de 25 de ani a fost violată, ucisă și apoi incinerată într-un butoi. Cazul e dezbătut și acum chiar dacă presupusl criminal execută închisoarea pe viață.

Cazul Caracal: Noi fragmente osoase, descoperite în curtea lui Gheorghe Dincă. Medicii legişti au fost chemaţi de urgenţă 

Experții care au fost la caz au explicat cum a fost incinerată victima. „Am avut o incinerare într-un butoi. Iar aici a fost o luptă între experți. Acest corp, era o fată minionă cum era Alexandra, ca să ardă, s-a folosit foarte mulți litri de benzină. Comparația cu Caracal e că acel butoi a fost pe niște pirostrii. Nu s-a găsit niciun ADN în oase. El e numit și idiotul savant. Experții se întreabă cum a putut arde corpul în 5 ore. 

Ceea ce m-a surprins la Caracal e că oasele mici calcinate, foarte mult absorb ceea ce e în jurul lor, adică materialele cu care vin în contact. La Caracal nu avem nimic din cartonul bitumat”, a spus Mihaela Brooks.