Ce a aflat Doina Teodoru despre Cătălin Scărlătescu, la America Express. ”Nu m-a afectat”

Doina Teodoru şi Cătălin Scărlătescu au avut parte de multe aventuri la America Express, acolo unde experienţa a fost de neuitat. Chiar şi aşa, pentru îndrăgitul chef, întreaga competiţie a fost destul de traumatizantă. Iată ce a mărturisit iubita lui Cătălin Scărlătescu.

29 apr. 2024, 17:38
Ce a aflat Doina Teodoru despre Cătălin Scărlătescu, la America Express. ”Nu m-a afectat”

Doina Teodoru şi Cătălin Scărlătescu au avut parte de multe aventuri la America Express, acolo unde experienţa a fost de neuitat. Chiar şi aşa, pentru îndrăgitul chef, întreaga competiţie a fost destul de traumatizantă.

Iată ce a mărturisit iubita lui Cătălin Scărlătescu.

Citește și Lizi i-a dat un pumn în gură lui Cosmin Natanticu în momentul în care a cerut-o de soție. Dezvăluiri neașteptate la proba băieților de la Power Couple România: „Dau bine cu pumnul”

Doina Teodoru a trăit la intensitate maximă momentele de la America Express alături de iubitul ei, Cătălin Scărlătescu, și ar repeta oricând experiența.

Totuși, spre deosebire de ea, cunoscutul chef are convingerea că întreaga competiție a fost o experiență traumatică.

Doina Teodoru a rămas impresionată de această aventură, mai ales că i-a adus un bagaj de cunoștințe acumulate pe toată perioada competiției.

După spusele ei, Cătălin Scărlătescu preferă confortul și nu adoră acest gen de călătorie, fără telefon și alte lucruri.

„Uite, dacă îl întrebi pe Cătălin, ar zice că a fost o experiență traumatică. Dar pentru mine a fost una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am avut în viața asta. Eu aș repeta oricând, mi-a plăcut teribil. Bine, și îmbină niște lucruri care îmi plac: călătoriile, aventura… Îmi place să merg așa, hai-hui, cu rucsacul în spate, să stau de vorbă cu localnicii.

Și-n vacanțele mele tot asta fac, merg pe insule din astea cât mai puțin turistice, unde n-ai rețea la telefon, n-ai curent.. Deși, acum, de când sunt cu Cătălin, e un pic mai complicat, căci lui îi place confortul.

Într-adevăr, acest format îți încearcă limitele, este un concurs de anduranță nu numai fizică, ci și psihică. Habar n-am, cred că au văzut cel mai bine spectatorii ce a fost urât. Din punctul meu de vedere e uman: în situații extreme poți să fii nervos, să fii în multe feluri”, spune Doina Teodoru, potrivit Ok Magazine!

”Nu mă ajută cu nimic”

Printre altele, actrița recunoaște că a refuzat să citească comentariile negative după concurs.

Citește și Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu-și țin banii la comun nici după 3 ani de relație: „Plătește cine pune primul mâna pe portofel”

„Nu m-a afectat, pentru că am evitat să citesc. Am învățat asta de când am fost la iUmor, nefiind obișnuită cu genul ăsta de interacțiune cu publicul. La teatru, pe scenă, te plac nu te plac, spectatorii aplaudă la final. Dar în momentul în care ești cu camera pe tine și devii un subiect de discuție pentru toată lumea, n-are niciun sens să te chinui să fii pe placul tuturor.

Nu trebuie. Când eram la iUmor am citit niște comentarii care m-au afectat foarte tare și de-atunci am zis că nu mai vreau să fac asta. Nu m-ajută cu nimic”, a mai spus Doina Teodoru.