Ce a ajuns să facă văduva Piticului Colorado pentru a câștiga un ban! ”Este foarte greu fără el”

Luna aceasta se împlinesc 7 ani de când Piticul Colorado, cunoscut pe numele real ca Cristian Șerban, s-a stins din viață. Bărbatul a încântat multe generații de copii prin numerele sale de circ. Din nefericire, la doar 34 de ani a murit subit și în urmă a rămas soția sa tânăra, care îi era și parteneră de scenă. Din rodul iubirii lor s-a născut și o fetiță pe nume Eva, de care Mădălina are grijă necontenit.

27 nov. 2023, 11:48

Mădălina, soția Piticului Colorado și-a încheiat cariera la circ imediat după ce soțul ei a murit, având și multe probleme de sănătate care o împiedicau să își continue viața ca până atunci.

Citește și Ce s-a ales de Ghiță Ciobanul, după ce nu a mai apărut la TV. Cu ce se ocupă oierul din Jina, la 10 ani de la reclama care l-a făcut celebru

Femeia s-a operat de două ori la coloană, iar în momentul de față este casieră la un parc de distracții din București. La 3 ani după ce soțul ei a decedat, femeia a încercat să își refacă viața, însă relația nu a mers așa cum spera.

Magicianul Cristian Șerban, alias Piticul Colorado, a fost vedeta Circului Toredo, alături de una dintre cele mai apreciate trupe private din România.

Cristian și Mădălina, soția lui, au format un cuplu nu doar în viața de zi cu zi, ci și pe scenă.

Nu după multă vreme, cei doi devenit părinți, însă imediat după, Piticul Colorado s-a stins din viață, în urma unor probleme la ficat.

El a lăsat în urmă o fetiță de doar 7 luni și o soție tânără, care s-a trezit văduvă și cu mai multe probleme de sănătate nerezolvate.

După moartea soțului său, Mădălina a mai lucrat o perioadă la circ, dar s-a îmbolnăvit, iar problemele de sănătate au împiedicat-o să mai urce pe scenă.

A fost operată de două ori la coloană și trebuie să evite și cel mai mic efort.

„Nu mai am voie să ridic și a trebuit să mă retrag. De la sarcina care a apăsat pe coloană au apărut problemele. Mi-au zis că nu mai pot să fac nici copii din cauza coloanei”, ne-a povestit Mădălina Șerban.

Medicii i-au pus în vedere și să slăbească. La 1.20 înălțime, Mădălina cântărește 44 de kilograme și jumătate, dar trebuie să ajungă la 40 de kilograme.

Din cauza problemelor de sănătate, a stat o perioadă mai îndelungată acasă la părinții săi, în Moldova, care au ajutat-o să aibă grijă de cea mică.

După ce s-a mai pus pe picioare, a fost nevoită să se reprofileze pe plan profesional, iar de câțiva ani este casieră la un parc de distracții din București.

Vezi și Ce s-a ales de viața lui Gabriel Cotabiță, la opt ani după ce a fost la un pas de moarte. Cele trei fiice l-au abandonat pe marele artist: „Ele au încredere că tatăl lor e pe mâini bune”

Timpul și-l împarte între fiica ei, Eva și jobul pe care îl are.

„Îi simt lipsa foarte mult, este greu, dar trebuie să depășim aceste momente, nu avem de ales. Cristi era un bărbat deștept și familist”, a spus Mădălina.

A încercat să își refacă viața, dar a eșuat

La 3 ani de la moartea soțului ei, femeia a încercat să-și refacă viața alături de alt bărbat, dar relația nu a mers așa cum a dorit.

„Nu eram pe aceeași lungime de undă, erau diferențe mari între noi, așa că am renunțat decât să fac o greșeală. Mă simt bine așa cum sunt. M-am axat foarte mult pe copil. Tot timpul ni-l petrecem împreună”, a spus femeia.

Cât despre Eva, care are 7 ani, doctorii au asigurat-o că fetița își va depăși în înălțime părinții, atât pe Piticul Colorado, cât și pe Mădălina, mama fetei.

„Ea o sa fie mai înaltă, o să aibă 1,40 m, are altă structură decât mine și soțul meu”, a mai spus Mădălina, potrivit Gândul.