Ce a ales să facă Ana Maria, după ce a fost eliminată de la „Vocea României”?

VOCEA ROMANIEI 2014: Ana Maria Georgescu, artista care în anul 2001 cucerea toate topurile cu piesa "Ochii tăi", a înlocuit studioul de înregistrări cu pupitrul de ştiri.

RomaniaTV.net
10 nov. 2014, 15:07
Ce a ales să facă Ana Maria, după ce a fost eliminată de la „Vocea României”?

VOCEA ROMANIEI 2014: După ce, vineri seară, Ana Maria Georgescu a fost eliminată din echipa lui Smiley de la „Vocea Romaniei”, aceasta a ales să înceapă o carieră la pupitrul ştirilor în dauna celei muzicale.

Cu toate că hotărârea antrenorului a venit ca un fulger pentru ea, acest lucru nu a afectat-o foarte tare, deoarece Ana Maria şi-a început de curând o carieră în televiziune, ca prezentatoare de ştiri.

Încă din vară se pare că artista a dat studioul de înregistrări pe pupitrul ştirilor, fiind prezentatoarea jurnalului principal de ştiri de la postul Tv Digi Oradea.

„Îmi face mare plăcere să prezint ştirile. Am descoperit asta de puţin timp, dar job-ul meu chiar mă face fericită.

Meseria asta îmi asigură un confort sufletesc şi mă face să fiu mai aproape de oameni, care ştiu că mă privesc cu drag şi totodată îşi readuc aminte de piesa „Ochii tăi”. Faptul că lucrez în sistem pentru mine este un drum sigur şi lipsit de intemperii”, a dezvăluit Ana Maria.

Cu 12 ani în urmă rupea topurile cu piesa „Ochii tăi”. Vezi cum arată acum Ana Maria şi ce s-a întâmplat cu ea