Ce a cultivat un bucureştean în faţa blocului. Imaginile au devenit virale: „Poţi să scoţi omul de la ţară, dar nu poţi să scoţi ţara din om”. VIDEO

Din dorinţa de a mânca roade bio, fără chimicale, sau poate din dorinţa de a nu mai da o grămadă de bani la piaţă sau în supermarket, un bucureştean din sectorul 3 a decis să aibă propria cultură de... pepeni.

30 sept. 2022, 09:56
Ce a cultivat un bucureştean în faţa blocului. Imaginile au devenit virale: „Poţi să scoţi omul de la ţară, dar nu poţi să scoţi ţara din om”. VIDEO

Iar asta nu ar fi fost deloc o problemă dacă ar fi locuit la casă şi şi-ar fi cultiva delicioasele fructe în curte, dar omul locuieşte într-un bloc. Şi cum, probabil, pe balcon nu avea suficient loc pentru ca pepenii să se dezvolte cum trebuie, bucureşteanul a ales să îi planteze… în faţa blocului.

Ce a cultivat un bucureştean în faţa blocului. Imagini virale

Lângă pepeni, şi-a făcut loc şi un trandafir roşu. Imaginile ilare au fost surprinse de un trecător care le-a postat pe TikTok, cu următorul comentariu: „Poţi lua omul de la ţară, dar nu poţi lua ţara din om. Pepeni, mă. În faţa blocului, pepeni„.

@bugacistian1941031♬ sunet original – Buga cristian

Citeste si Ce se întâmplă când bagi pepenele roșu la frigider. Greșeala pe care o fac toți românii. Cercetătorii trag un semnal la alarmă

Românii își feliază pepenele la LIDL la aparatul pentru tăiat pâine! Video viral cu imaginile supertari

În vara acestui an, deliciosul pepene a fost protagonistul unui alt moment special. O familie a mers la Lidl, ca în mod obișnuit, ca să cumpere cele necesare. Pe lista lor de cumpărături se aflau și fructe, printre care și un pepene. S-au gândit la toate aspectele atunci când au luat pepenele, inclusiv la cât de greu le va fi să-l curețe acasă. Așa că au apelat la o metodă care să-i scape de această „povară”.

Un tată l-a dus pe fiul lui să-i arate cea mai simplă metodă de a tăia pepenele: aparatul de feliat pâine pus la dispoziție tuturor clienților Lidl. A pus pepenele în aparat și în doar câteva secunde au rezolvat „problema”.

Citeste si Pepene roşu cu miez albastru. Imaginile au devenit virale pe Internet: „Idee de afacere”