Ce a decis Gabriela Firea, după ce a anulat evenimentele sportive de pe Bdul. Kiseleff

După ce a anulat evenimentele sportive de pe Bd. Kiseleff, motivul oficial invocat fiind faptul că a început retrasarea trecerilor de pietoni în zonă, primarul general Gabriela Firea a anunţat că, joi, 4 august 2016, va da startul unei alte acţiuni similare ce va fi organizată în parc. 

03 aug. 2016, 16:10
Ce a decis Gabriela Firea, după ce a anulat evenimentele sportive de pe Bdul. Kiseleff

Joi 4 august 2016, primarul general, Gabriela Firea, va da startul evenimentului „Sport pentru Inima Capitalei”, la ora 9.30, in Parcul Tineretului – intrarea din Bd. Sincai, anunţă Primăria Capitalei într-un comunicat de presă. 

Conform sursei menţionate, evenimentul organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin Direcţia de Cultură, Sport Turism, PROEDUS ş Clubul Sportiv Municipal, va implica, pe parcursul întregii zile, peste 2.000 de tineri care vor lua parte la activităţi sportiv-recreative „în vederea încurajării unui stil de viaţă sănătos, promovându-se importanţa activităţii sportive ca factor central al dezvoltării armonioase a tinerilor”, anunţă municipalitatea.

Participanţii la „Sport pentru Inima Capitalei” vor putea juca baschet, volei şi tenis de masă, dar şi să se întreacă într-o probă de viteză, alergare 50 m şi într-o cursă de biciclete, să sară coarda şi să se joace şotron.

LOVITURĂ pentru bucureşteni. S-A SUSPENDAT un eveniment stradal cu tradiţie, în Capitală

Evenimentul stradal „Via Sport”, programat a se desfăşura în fiecare weekend până la sfârşitul lunii august, a fost suspendat, după ce Primăria Municipiului Bucureşti a anunţat că pe Bdul. Kiseleff, unde avea loc evenimentul cu tradiţie, încep din această seară lucrări de retrasare a marcajelor rutiere. De altfel, primarul general, Gabriela Firea, a anunţat de acum câteva săptămâni că intenţionează să interzică evenimentele stradale care blochează circulaţia auto, motiv din care a fost aspru criticată de opinia publică. Detalii, aici. 

Ulterior, mai mulţi tineri s-au mobilizat pe Facebook şi au organizat flashmob în faţa Primăriei Capitalei, după ce Gabriela Firea a interzis evenimentele sportive de pe bulevardul Kiseleff. Amănunte, aici. 

CITEŞTE ŞI Firea: Nu primesc lecţii de la o firmă care se încăpăţânează să ţină 5 persoane pe Kiseleff blocând sute de mii de oameni


loading...