Ce a făcut Nicolae Ciucă de ziua lui. Liderul PNL a vizitat un centru de copii din Ilfov

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a mers miercuri, de Sfântul Nicolae, în vizită la un centru de copii din Ilfov, unde sunt găzduite mai multe fete, el dându-le ca exemplu pe portăriţa de fotbal care a crescut într-un astfel de centru şi care este recunoscută astăzi ca cel mai bun portar din lume.

06 dec. 2023, 15:56
Ce a făcut Nicolae Ciucă de ziua lui. Liderul PNL a vizitat un centru de copii din Ilfov

Nicolae Ciucă a vizitat, de Sfântul Nicolae, un centru pentru copii din localitatea Domneşti, judeţul Ilfov, deschis în vara anului 2022. Ciucă a ţinut să le dea câteva sfaturi fetelor din centru, care au cântat câteva colinde.

”Învăţaţi să aveţi ambiţie, pentru că am văzut două fete, dacă nu mă înşel cea care este portar la echipa de fotbal, care a crescut într-o casă de copii şi astăzi este recunoscută ca cel mai bun portar de fotbal din lume. Ca atare, să nu constituie un handicap faptul că aţi crescut aici. Vă aveţi unele pe celelalte, sunteţi împreună, are cine să aibă grijă de voi, comunităţii îi pasă, ceea ce cred că e foarte important”, le-a transmis liderul PNL fetelor.

Citește și: Mesaje de Sfântul Nicolae 2023! Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriții zilei. Nu vei da greș

”De acum încolo trebuie să vă pese de voi şi de ceea ce vreţi să faceţi de aici înainte”, a mai spus Ciucă.

Citește și: Originile numelui Nicolae. Ce semnificație are și de unde provine

Casa de tip familial a fost construită printr-un parteneriat public-privat cu sprijinul Consiliului Judeţean Ilfov şi Fundaţia HHC, pe parcursul unui an.