Ce a păţit această femeie care nu a completat corespunzător declaraţia pe propria răspundere. Imaginile au devenit virale

O femeie a trecut printr-o situaţie stânjenitoare, după ce a ieşit afară pe perioada carantinei. Avea asupra ei declarația pe propria răspundere completată, doar că nu bifase căsuța în care se arată că plimbă animalul de companie.

RomaniaTV.net
14 apr. 2020, 05:47
Ce a păţit această femeie care nu a completat corespunzător declaraţia pe propria răspundere. Imaginile au devenit virale

Femeia a părăsit domiciliul pentru a-și plimba animalul de companie, după cum se poate observa în imagini. Cu toate că este permisă această acțiune, se pare că aceasta nu ar fi completat corespunzător documentul în care ar fi trebuit menționat negru pe alb motivul deplasării de la locuință.

Citeşte şi: STAREA DE URGENŢĂ SE PRELUNGEŞTE CU ÎNCĂ O LUNĂ. Iohannis: „Voi emite un nou decret”

Polițiștul și-a ieșit din fire, a început să gesticuleze nervos şi a început să completeze cel mai probabil o amendă.

Femeia, cu lacrimi în ochi a măturisit că nu are 20 milioane să plătească amenda, observând că polițistul continuă să scrie, a sărit la propriu în genunchi să se roage de omul legii să o ierte.

Imaginile surprinse au devenit imediat virale şi au creat totodată un val de critici la adresa poliţistului.

Raed Arafat, despre ridicarea restricţiilor impuse din cauza coronavirusului

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat că nu este de acord cu relaxarea restricţiilor în perioada Paştelui deoarece există riscul unei creşteri accentuate a cazurilor de îmbolnăviri cu noul coronavirus. Secretatul de stat în MAI susţine că o relaxare mai devreme ar putea avea rezultate „devastatoare”.

Dacă opinia care spune că ar trebui să ieșim din situația asta și ne trezim că după Paște avem brusc o creștere a numărului de cazuri, cine își asumă? Dacă mai suportăm 2-3 săptămâni, e normal. Relaxarea acum ar fi prea precoce.

Toți vrem să ajungem să relaxăm aceste măsuri. Dar o relaxare prea devreme poate să însemne un rezultat devastator pentru noi„, a declarat Raed Arafat, la Antena3.

Pe 16 martie, preşedintele Klaus Iohannis a emis primul decret privind instituirea stării de urgenţă pentru 30 zile în România. Aceasta perioadă urmează să se încheie marţi, ultima zi de stare de urgenţă.

Surse: Restricţii noi pentru români în următoarea Ordonanţă Militară. Care sunt principalele prevederi

Preşedintele va emite marţi un nou decret, care va intra în vigoare de miercuri și care va prelungi starea de urgență până pe 14 mai.