Ce a păţit Lucian Becali în vacanţă. Nepotul latifundiarului din Pipera a povestit totul pe Facebook

Ce a păţit Lucian Becali în vacanţă. Nepotul latifundiarului din Pipera a mers cu soţia lui, care urmează să devină mamă, în Italia, la un resort de lux. Toate bune şi frumoase până când le-a clienților bogătași cazați acolo că este român.

09 aug. 2022, 19:51
Ce a păţit Lucian Becali în vacanţă. Nepotul latifundiarului din Pipera a povestit totul pe Facebook
Ce a păţit Lucian Becali în vacanţă

Ce a păţit Lucian Becali în vacanţă. Nepotul cunoscutului om de afaceri este destul de activ pe reţelele de socializare, mai exact pe Facebook, acolo unde le împărtăşeşte prietenilor virtuali multe dintre experienţele lui.

Citeşte şi: Cel mai iubit nepot al lui Gigi Becali s-a însurat. Imagini spectaculoase de la nunta lui Lucian Becali cu Iulia Florescu

Ce a păţit Lucian Becali în vacanţă

Recent, Lucian a făcut o postare, în care povesteşte cum l-a afectat faptul că şi-a dezvăluit naţionalitatea. „Sunt într-un resort de lux în sudul Italiei cu soția, că nah, mai ies și eu, dar nu postez ca maimuțoiu’ de fiecare dată toate vacanțele pe unde plec, prefer să fiu mai low profile… Anyway, alta era discuția, am ieșit aici la recepție, la breakfast și, în același timp, ne-am întâlnit cu o grămadă de alți clienți ai resortului, gen barosani din toată lumea,  care erau toți un zâmbet, hello, how are you, good morning, nice to meet you…hahhaha, hihihi…

Zâmbeau glumeau, se băgau în seamă cu noi, ne întrebau de sănătate, unde mergeți azi, ce faceți, haideți cu noi cu barca…până a avut unu’ proasta inspirație să ne întrebe de unde sunteți !

Noi foarte liniștiți,  tot în aceeași notă, “we are from România”! Booooom ! Nene din momentu’ ăla  s-au schimbat cu 180 de grade! Efectiv si-au văzut de treaba lor si nu ne-au mai adresat nicio întrebare.

Nu pot să zic că s-au uitat urât, sau că au făcut ceva evident, că sunt oameni civilizați, dar efectiv nu au mai discutat nimic cu noi. 

Și atunci cum pot fi eu mândru că sunt român în Europa, cum pot merge eu cu capu’ sus când lumea mă evită doar pentru că sunt român….? Păi, …cu U.N.E Ultima Nație din Europa si cu ăia care au contribuit la asta !

Pe mine personal mă doare în …, că știu să fiu și arogant și să mă uit la ei de sus, dar mă întristează modul la care se uită ei la nația română și știu că oamenii civilizați nu au contribuit la asta, ei ne judecă doar după ce au făcut rebuturile din țară prin Europa. Voi continua să spun că sunt român cu orice risc, dar NU voi fi mândru de asta”, a povestit nervos nepotul lui Becali, pe pagina lui de socializare, întâmplarea din vacanță.