Ce a pățit șoferul unui  BMW, care și-a lăsat mașina pentru câteva ore pe marginea DN1. Cum și-a găsit mașina 

Un șofer din Alba Iulia care și-a lăsat BMW-ul parcat peste noapte pe DN 1 s-a trezit a doua zi fără toate cele patru roți. Hoții i-au pus mașina pe butuci.

04 feb. 2024, 09:20
Ce a pățit șoferul unui  BMW, care și-a lăsat mașina pentru câteva ore pe marginea DN1. Cum și-a găsit mașina 

Șoferul unui BMW, care și-a lăsat mașina pentru câteva ore pe marginea DN1, și-a găsit mașina pe butuci. Incidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, 1 spre 2 februarie, pe DN 1, la km 418, în apropiere de localitatea Mirăslău. Vineri dimineață, proprietarul a găsit autoturismul de lux fără roți. Persoane necunoscute au furat toate cele patru roți și au lăsat mașina sprijinită pe patru butuci de lemn, potrivit ziarulunirea.ro.

Citește și: UE schimbă legea: românii pot obţine permisul auto la 17 ani. Ce se întâmplă în 2024 cu şoferii care au caregoria B

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt calificat și încearcă să dea de urma hoților.

Autoturismul este un BMW 840 (seria 8), care valorează, în funcție de dotări, peste 60.000 de euro. Doar jantele ar costa circa 1.000 de euro, preț la care se adaugă și anvelopele.

Un studiu realizat în România arată că mașinile BMW înmatriculate în România sunt cele mai predispuse la accidente. Mai bine de patru mașini fabricate de bavarezi sunt implicate în accidente în țara noastră, potrivit unui studiu publicat de compania de date auto carVertical.

Citește și: Accident între două autoturisme şi o motocicletă în Cluj. Cinci persoane au fost rănite, după ce două maşini s-au ciocnit într-o intersecţie, în Galaţi

Deși BMW-urile sunt implicate foarte des în accidente, cele mai scumpe daune au fost plătite în 2023 pentru mașinile Porsche, Jaguar și Mercedes-Benz care au suferit accidente rutiere.