Ce a postat tânăra mamă înainte de a muri. Ultimul mesaj lăsat de Nicoleta Pârvu

Nicoleta Pârvu a murit după ce a dat naștere a două fetițe. Fosta Miss Adolescență 2016 a postat un ultim mesaj înainte de moarte.

04 ian. 2023, 09:16

Nicoleta Pârvu s-a stins din viață pe 29 decembrie 2022. Ea a pierit la vârsta de 25 de ani după ce a devenit mamă de gemene. Ea a născut la Maternitatea Giulești din București, însă nu s-a putut întoarce acasă alături de gemenele sale.

Deși trebuia să fie una dintre cele mai frumoase zile din viața lor s-a sfârșit cu o tragedie. Nicoleta a murit după ce a născut, în urma unui stop cardiac. Tânărul este răvășit de durere.

Cu doar câteva luni înainte de a muri, fosta Miss Adolescență 2016 a postat un mesaj pe Facebook. Nicoleta Pârvu a postat acest emoji „🙏” pe rețelele personale de socializare. Fosta Miss Adolescență 2016 a postat emoji-ul care înseamnă recunoștință sau credință.

Nicoleta a fost înmormântată chiar în prima zi a anului 2023, pe data de 1 ianuarie, la ora 13:00, la Gura Foii din județul Dâmbovița, locul în care s-a născut.

La o zi după tragedie, soțul Nicoletei Pârvu și-a schimbat fotografia de profil pe Facebook. Bărbatul a înlocuit imaginea veche cu una de doliu. Comentariile de condoleanțe nu au încetat să apară, însă durerea pe care o simte acesta în urma pierderii este una imensă.

Nicoleta Valentina Pârvu și Cosmin Octavian Sandu trebuiau să se bucure de viață și de familia lor frumoasă, însă totul s-a sfârșit.

Nicoleta, fostă miss Adolescenţa 2016, a murit imediat după ce a născut două fetiţe gemene la Maternitatea Giuleşti. Durere cumplită într-o familie la început de an

Conform primelor informații, tânăra a suferit un stop cardiac, iar medicii de la Maternitatea Giulești au resuscitat-o imediat. Fosta Miss Adolescență 2016 a născut prin cezariană, iar după resuscitare a fost trimisă la Spitalul Universitar din București, dar medicii de acolo nu au mai putut să o readucă la viață.

Trupul Nicoletei a ajuns la IML, iar legiştii urmează să stabiliească motivul decesului tinerei mămici. Nicoleta a fost înmormâtată duminică în localitatea natală.

Citeşte şi: Accidente grave în prima zi din 2023. Două maşini s-au făcut praf pe DN13 Sighişoara-Târgu Mureş. O maşina a luat foc în Bihor

Nicoleta a participat, în 2016, la competiția Miss Liceu, organizată de Casa de Cultură „Dumitru Stanciu”. Ea a obţinut titlul „Miss Adolescența”, după ce a avut o prestație remarcabilă.