Ce a primit un tânăr din Iaşi care a comandat prin Glovo cartofi prăjiţi cu parmezan FOTO

Criza coronavirusului a impus măsuri de distanțare socială, astfel că foarte mulți români au apelat la comenzile online pentru a face cumpărături, iar unii dintre ei au comandat, firește, și mâncare. Nu întotdeauna, însă, comanda se potrivește cu ceea ce primești la pachet, iar unul dintre clienții nemulțumiți și-a expus experiența neplăcută pe pagina de socializare, scrie Cancan.

RomaniaTV.net
05 mai 2020, 13:15

Tânărul a comandat burger, la care nu puteau lipsi cartofii prăjiți pentru ca meniul să fie complet. Conform bonului pe care l-a primit, era vorba despre cartofi cu parmezan, numai că, după cum se poate vedea în fotografii, parmezanul a lipsit cu desăvârşire. Bineînțeles, mirarea clientului a fost maximă, așa că s-a decis să posteze fotografia pe pagina sa de Facebook, alăturând și bonul respectiv.

Bineînțeles, reacţiile internauţiilor nu au întârziat prea mult, lăsând să se vadă, o dată în plus, că românii știu să facă haz de necaz, conform tradiției.

„Măcar ți-a mulțumit în partea de jos a bonului „, „Parmezanul vine la comanda viitoare”, „Te ai uitat sub cartofi ?”, „Pai parmezanul il pui tu”, „E un parmezan mai special.. Unii il vad, altii nu. Sau cum s a zis mai sus.. Ti au lasat loc sa l pui tu”, „Toate ca toate da la banii ăștia îți făceai singur ce au trimis… „, „Layerul cu parmezanul avea opacitatea pe 0. „, „E de la antenele 5G, l-a evaporat”, „E pe drum parmezanul”, „A cazut parmezanul din carul cu cartofi „, „Am luat si eu de la ei. Cartofii aveau ceva semne ca doar au vazut parmezanul „, „La doar 6 lei vrei si cartofi si parmezan? „, „Incredibil , a apărut parmezanul după ce ți ai expus frustrările pe Facebook?”, au fost câteva dintre comentariile postate de vizitatorii paginii de Facebook a clientului nemulțumit.

Citeşte şi: Fratele lui Hamude de la Puterea Dragostei, căutat de autorităţi pentru a fi audiat în dosarul spirtului care a omorât 10 persoane