Ce a putut să spună Maria Sharapova despre Simona Halep! Dezvăluiri incredibile înainte de procesul de dopaj

Maria Sharapova, câștigătoare de două ori la Roland Garros, a acordat un interviu publicației italiene Gazzetta dello Sport, în care a abordat diverse subiecte, printre care și finala jucată în 2014, la Paris, împotriva Simonei Halep.

10 iun. 2023, 10:00
Ce a putut să spună Maria Sharapova despre Simona Halep! Dezvăluiri incredibile înainte de procesul de dopaj

Cu cinci titluri de Mare Slam în palmares, Sharapova a marcat o eră în tenisul feminin, marcată în principal de duelurile cu surorile americane Venus și Serena Williams, dar rusoaica a dezvăluit că finala de la Roland Garros cu Simona Halep, în 2014, a avut o însemnătate deosebită pentru ea.

„Poate părea ciudat, dar amintirile mele cele mai puternice legate de Roland Garros sunt cele în care am fost în dificultate, cele care m-au format ca persoană. Cum este de exemplu lupta din 2014 cu Simona Halep din finală, cea mai obositoare din viața mea.

În schimb, titlul din 2012 cucerit în fața Sarei Errani mi-l amintesc cu bucurie pentru că mi-a completat Marele Șlem al carierei”, a răspuns Maria Sharapova, întrebată despre cele mai importante momente trăite la Roland Garros.

Maria Sharapova a învins-o pe Simona Halep, scor 6-4, 6-7 (5), 6-4, în finala ediției 2014 a turneului de la Roland Garros.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care FCSB are interzis în Ghencea. Gigi Becali: ”Ăsta e motivul. Așa mi s-a transmis”

Rusoaica mai spune că în tenisul masculin se închide treptat o perioadă de glorie, dar că deja asistăm la apariția noilor campioni. „Carlos Alcaraz e incredibil. Ce mă fascinează la el este spiritul său de luptă. Mereu face spectacol și aprinde publicul atunci când intră pe teren. Sunt curioasă cum va crește și unde poate ajunge”, a subliniat Maria, potrivit Gsp.

Sharapova a subliniat că nu se va opune dacă fiul său se va îndrepta spre tenis. „Faptul că am crescut în sport m-a învățat foarte multe în viață. Am trecut prin triumfuri și eșecuri. Dacă așa va hotărî, îi voi fi alături”, a subliniat ea.

Din 2018 Sharapova este într-o relație cu Alexander Gilkes cu care s-a logodit în 2020 și cu care are un fiu, născut în iulie 2022.

Citește și: Ion Ţiriac, de nerecunoscut la Roland Garros. Cum a apărut fostul tenismen în loja pentru care plătește 80.000 euro