Ce a spus prima oară Liviu Dragnea când a ajuns la Penitenciarul Rahova. Dezvăluirea făcută de logodnica fostului lider PSD

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a vorbit despre abuzurile la care a fost supus fostul lider PSD în momentul în care a ajuns la închisoare.

07 iun. 2021, 21:47
Ce a spus prima oară Liviu Dragnea când a ajuns la Penitenciarul Rahova. Dezvăluirea făcută de logodnica fostului lider PSD

Logodnica fostului lider PSD a dezvăluit ce a spus prima oară Liviu Dragnea când a ajuns la Penitenciarul Rahova.

„Ştiţi care a fost primul lucru când a ajuns la puşcărie? Am ajuns aici pentru că am avut încredere în oameni. Sper că nu (mai are încredere în oameni. n.red)”, a declarat Irina Tănase, la Antena3.

Iubita lui Liviu Dragnea a afirma că fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor e „un om care întotdeauna vede partea bună în oricine”.

„El e un om care întotdeauna vede partea bună în oricine. Să luăm exemplul lui Sorin Grindeanu. Chiar şi după momentul cu moţiunea, l-a susţinut să ajungă preşedinte la ANCOM. Noi, cei apropiaţi, atât de mulţi se duce să vadă partea bună a oamenilor şi o ignoră pe cea rea”, a precizat Irina Tănase.

Citeşte şi: Cu cine stă Liviu Dragnea în celulă, în închisoare. Irina Tănase, logodnica fostului lider PSD, a făcut dezvăluirea

Irina Tănase nu crede că Liviu Dragnea va fi eliberat prea curând din închisoare. „Se doreşte ca el să nu iasă”

Irina Tănase a mai afirmat c-ar vrea ca Liviu Dragnea să iasă „cât mai curând” din închisoare.

„Eu sper cât mai curând. Nu pot să cred.  (…) Având în vedere că se doreşte ca el să nu iasă şi să urmeze acest dosar, el ar trebuie să iasă din februarie. El e judecat pe Codul Vechi. Judecătorul dispune eliberarea condiţionată dacă îndeplineşte. El ar trebui să fie deja eliberat. Nu ţine nici de avocaţi. Cu toată bunăvoinţa, au prezentat aceste lucruri instanţei”, a afirmat Irina Tănase.

Citeşte şi: Irina Tănase, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea în penitenciar. „I se refuză dreptul la îngrijire medicală. Abia putea să vorbească de durere. A durat şase luni să-l ducă la RMN”

De asemenea, Irina Tănase a dezvăluit că ea și Liviu Dragnea au primit foarte multe amenințări cu moartea. Logodnica fostului șef PSD a mărturisit că din această cauză i-a fost frică să iasă din casă.

Tribunalulul Bucureşti a respins, joi, contestaţia lui Liviu Dragnea privind eliberarea condiţionată, decizia fiind definitivă. El va putea depune o nouă cerere după 27 august.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ÎCCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare, cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Citeşte şi: Irina Tănase, amenințată cu moartea: „O lună de zile mi-a fost frică să ies din casă”. Acuzații grave la adresa judecătorilor: „Nu puteau fi imparțiali, aveau o problemă personală cu Liviu Dragnea”