Ce au spus la audieri poliţiştii violatori din Călăraşi. Cum îşi motivează fapta

Agenţii de poliţie Adrian Şerban şi Florin Dumitru, reţinuţi fiindcă ar fi violat o minoră de 15 ani, fugită dintr-un centru de plasament, s-au apărat în timpul audierilor, afirmând că fata a consimţit să întreţină relaţii sexuale cu ei. Vineri seara, cei doi au fost arestaţi preventiv.

RomaniaTV.net
07 aug. 2015, 18:37
Ce au spus la audieri poliţiştii violatori din Călăraşi. Cum îşi motivează fapta

Agenţii de poliţie Adrian Şerban şi Florin Dumitru au fost arestaţi preventiv, ei fiind acuzaţi de viol. În cursul serii de vineri cei doi şi-au formulat apărările şi, potrivit acestora, „minora nu a fost violată şi a fi  întreţinut relaţii sexuale de bună voie„.

Citeşte şi Poliţist gălăţean, acuzat de un tânăr de agresiune sexuală

În ziua de 5 august, cei doi poliţişti au fost trimişi să o recupereze pe minora de 15 ani care a fugit de la Centrul de Plasament Perişoru. Pe drum însă, cei doi agenţi, Florin Dumitru şi Adrian Şerban, au oprit pe un câmp pentru a întreţine relaţii sexuale cu fata. În timp ce unul dintre ei avea relaţii sexuale cu minora respectivă a fost surprins de un cioban care i-a întrebat ce fac acolo. Reacţia acestora a fost una relaxată şi au glumit cu ciobanul despre ce făceau.

Ciobanul a sunat însă la poliţie, spunând că doi poliţişti întreţin relaţii sexuale cu o fată pe un câmp. Acesta a raportat inclusiv numărul maşinii, o altă patrulă deplasându-se la faţa locului. Cei doi poliţişti au fost reţinuţi vineri.