Ce avere are Smiley. Celebrul artist are o mulțime de surse de venit. Poveste de succes

Smiley este unul dintre cei mai de succes cântăreți din România. După 20 de ani de la prima apariție pe TV, continuă să se mențină în top. 

06 nov. 2022, 20:30
Ce avere are Smiley. Celebrul artist are o mulțime de surse de venit. Poveste de succes

Andrei Maria, pe numele de scenă Smiley, face bani din concerte, actorie, drepturi de autor, apariții TV – ca prezentator sau jurat, contracte de publicitate și afaceri. Iubitul Ginei Pistol nu-și face griji pentru ziua de mâine.

Smiley are o avere estimată la câteva milioane de euro, scrie presa de cancan. Cel mai cunoscut business este HAHAHA Production, la care deține 70% din acțiuni.

De asemenea, cântărețul mai are afaceri în domeniul imobiliar, respectiv în domeniul fashion. Câteva milioane de euro a încasat în ultimii ani și din activitatea de pe internet, menționează aceeași sursă.

Ocazional, Smiley prezintă diverse evenimente, pentru care cere în jur de 10.000 de euro pentru fiecare prestație.

 

Smiley, de la sărăcie la bogăție. Poveste de succes

 

Smiley a învățat să aprecieze banii. Când era tânăr, abia își permitea bilete pentru autobuz.

„Noi, înainte să facem albumul ‘Oficial îmi merge bine’, nu aveam bani să trecem strada. Piesa ‘Am bani de dat, am datorii la stat’, eu am făcut-o atunci când făceam ‘Oficial îmi merge bine’, care a fost primul meu album solo, și noi aia trăiam.

Pe bune, aia cu ‘crenvurști cu muștar’ pe care o zice Alex Velea în ‘Dincolo de cuvinte’ e adevărată, dar asta era într-o zi bună. Noi aveam clipuri la televizor, piese la radio, dar noi nu aveam bani să trecem strada”, a dezvăluit Smiley, în cadrul unui podcast.