Smiley, despre momentele grele prin care a trecut: „Nu aveam bani să trecem strada”

Smiley a vorbit despre momentele grele prin care a trecut. Azi, este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi artişti din România, iar financiar îşi permite orice. Însă, nu a fost dintotdeauna aşa. Chiar dacă era pe piaţa muzicală, la început, artistul nu câştiga aproape deloc.

29 aug. 2022, 08:46
Smiley, despre momentele grele prin care a trecut: „Nu aveam bani să trecem strada”
Smiley, despre momentele grele prin care a trecut

Smiley, despre momentele grele prin care a trecut. Cântărețul a mărturisit că Alex Velea a spus adevărul atunci când a declarat că au trecut prin momente dificile și abia aveau ce mânca. Viața artistului avea să se schimbe în momentul în care a lansat piesa „Oficial îmi merge bine’. Atunci a început să facă bani și să se descurce mai bine. De asemenea, piesa  „Am bani de dat, am datorii la stat’ a fost inspirată din viața sa.

Smiley, despre momentele grele prin care a trecut

Piesele lui Smiley au devenit hit-uri și sunt ascultate de multi români. Chiar dacă Smiley era cunoscut de multă vreme, artistul a trecut printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar. Piesele lui erau ascultate, oamenii îl ascultau, dar banii erau tot mai puțini, iar acest lucru a recunoscut-o chiar artistul.

Noi, înainte să facem albumul «Oficial îmi merge bine», nu aveam bani să trecem strada. Piesa «Am bani de dat, am datorii la stat», eu am făcut-o atunci când făceam «Oficial îmi merge bine», care a fost primul meu album solo, și noi aia trăiam. Pe bune, aia cu «crenvurști cu muștar» pe care o zice Alex Velea în «Dincolo de cuvinte» e adevărată, dar asta era într-o zi bună. Noi aveam clipuri la televizor, piese la radio, dar noi nu aveam bani să trecem strada”, a dezvăluit Smiley, în cadrul unui podcast.

Citeşte şi: Theo Rose, adevărul despre cum se înțelege cu Smiley și ceilalți jurați de la Vocea României. Dezvăluiri nebănuite din culisele show-ului

Gina Pistol şi Smiley s-ar fi căsătorit în secret

Cei doi sunt împreună de aproape patru ani, iar din primăvara anului trecut au devenit părinți. Cu toate acestea, Smiley și Gina Pistol încă nu și-au oficializat relația, însă acest lucru s-ar putea întâmpla în curând.

Gina Pistol a postat recent pe rețelele de socializare un mesaj în care a susținut că este, în primul rând, „mamă”, iar când a venit vorba despre relația dintre ea și Smiley, aceasta a precizat că se poate numi logodnica lui Andrei Tiberiu Maria (numele real al artistului). Fanii virtuali ai blondinei au rămas șocați, gândindu-se că logodna celor doi a avut deja loc!

Gina şi Smiley au mărturisit în nenumărate rânduri că nu se gândesc la nuntă, dar par să fi avut totuși alte planuri. Gina Pistol și Smiley nu au făcut niciun anunț cu privire la o eventuală nuntă care ar putea să aibă loc în curând, deşi se consideră deja căsătoriți și văd un astfel de eveniment ca pe o formalitate pe care trebuie să o bifeze la un moment dat.

Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred ca este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a declarat Smiley acum ceva timp, susţinut de Gina Pistol: „Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem cu acte și fără acte!”.