Ce cadouri siropoase nu vor bărbaţii să primească de Valentine’s Day

Trandafiri roşii, bomboane în formă de inimioară, ursuleţi de plus? Bărbaţii nu se dau în vânt după astfel de cadouri.

RomaniaTV.net
11 feb. 2015, 11:50
Ce cadouri siropoase nu vor bărbaţii să primească de Valentine’s Day

Se tot plâng bărbaţii că Valentine’s Day e o pacoste pentru că trebuie să fie romantici şi să ne răsfeţe cu declaraţii de amor şi cadouri, dar pentru noi, femeile, treaba e şi mai complicată. Cam toate cadourile tipice de Valentine’s Day sunt făcute pentru a fi pe placul nostru, ca şi cum Ziua Îndrăgostiţilor ar fi doar despre darurile pe care bărbaţii le fac femeilor. Reciproca nu e valabilă sau, în orice caz, nu e recomandată…

Citeşte şi Iată cele mai trăsnite idei de cadouri pentru EL şi EA de Valentine’s Days

Intri în orice magazin în această perioadă şi vezi numai chestii strălucitoare, roşii şi pufoase care doar pe noi, femeile, ne-ar putea încânta, pentru că, nu-i aşa, noi suntem fiinţele gingaşe şi romantice care sunt în stare să transfere valoare sentimentală chiar şi celui mai kitsch obiect, pentru simplul fapt că este primit de la bărbatul pe care îl iubim.

Aşadar, ce vedem an de en în eterna ofertă de Valentine’s Day? Flori de toate culorile şi parfumurile – evident, un cadou pentru jumătatea feminină a cuplului. Bomboane şi jucării de pluş sau perne în formă de inimioară – din nou, destinate femeilor. De ce nu vine niciun producător cu praline în formă de sticluţe umplute cu scotch, whiskey şi alte tării pentru răsfăţul papilelor gustative ale bărbaţilor? Aşa, am avea şi noi ce să le oferim iubiţilor în schimbul bomboanelor lor. Pe noi ne încântă ciocolata, pe ei alcoolul. Simţurile ne-ar fi răsfăţate şi nouă şi lor, serotonina pusă în mişcare, iar noaptea de V Day o fericire pentru toată lumea!

Idei de cadouri Valentine’s Day DIY pentru el

Lăsând gluma la o parte, e greu în ziua de azi să găseşti un cadou potrivit pentru un bărbat de Valentine’s Day. Da, în ciuda a ceea ce promovează societatea de consum, şi bărbaţii trebuie să primească daruri în această zi! Se numeşte Ziua Îndrăgostiţilor, nu? Or, într-un cuplu de îndrăgostiţi există un EL şi o EA. EA trebuie să-l celebreze pe bărbatul pe care îl iubeşte la fel de mult cum EL trebuie să o celebreze pe ea.

Vezi ce cadouri siropoase nu vor barbatii sa primeasca de Valentine’s Day pe cosmopolitan.ro.