Iată cele mai trăsnite idei de cadouri pentru EL şi EA de Valentine’s Days

Pentru că Valentine's Days se apropie cu paşi repezi nu ai foarte mult timp la dispoziţie pentru a găsi cadoul ideal pentru jumătatea ta. Tocmai de aceea noi îţi venim în ajutor cu o listă de posibile cadouri pentru cea mai "iubăreaţă" zi a anului.

RomaniaTV.net
11 feb. 2015, 07:54

De cele mai multe ori cadourile de Ziua Îndrăgostiţilor nu simbolizează doar relaţia pe care o aveţi cu partenerul, ci şi îndeplinirea unor dorinţe mai neobişnuite ale jumătăţii voastre.

În lista de mai jos veţi descoperi o serie de idei de cadouri pentru ziua de Valentine’s Day:

1. Cadou dulce – Îi puteţi oferi partenerului un moment dulce. Acest cadou poate să fie o ciocolată, o cutie de bomboane sau o prăjitură care să conţină în interiorul ambalajului o bucată de hartie cu o declaraţie de dragoste sau chiar un inel de logodnă.

Citeşte şi Ziua îndrăgostiţilor 2015: EL este cel mai romantic român. Gestul uimitor făcut pentru iubita lui FOTO

2. Cadou personalizat – Acest tip de cadou este printre cele mai populare cadouri de Valentine’s Days, deoarece poate fi modelat după placul fiecăruia. Puteţi oferi de la o jucărie de pluş, până la lumânări parfumate, căni, perne, cărţi de joc, tricouri, brelocuri, puzzle, rame foto de diferite forme, ceasuri de cameră, toate inscripţionate cu o poză de cuplu.

Citeşte şi ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Cât costă o escapadă de Valetine’s Day în străinătate

3. Clopoţeii iubirii – Acest tip de cadou a devenit popular în urmă cu doi ani, când tot mai mulţi comercianţi doreau să aducă şi în România cadourile tipice ale iubirii din Statele Unite. Clopoţeii iubirii sunt de diferite forme şi mărimi şi pot fi inscripţionaţi cu diferite mesaje.

4. Bilete la un concert, spectacol de teatru sau film – Ziua Îndrăgostiţilor nu înseamnă doar cadouri cu dedicaţie, ci şi momente speciale alături de persoana iubită. Mai exact, poţi merge alături de jumătatea voastră diferite evenimente, unde veţi putea petrece amândoi momente unice.

Citeşte şi Horoscop. Ce înseamnă pentru el Ziua Îndrăgostiţilor, în funcţie de zodie

5. Bijuterie sau parfum – Atât pentru doamne, cât şi pentru domni, bijuteriile sau parfumurile sunt cele mai reuşite cadouri. Chiar dacă acestea se pot oferi şi în timpul anului, modul de prezentare poate fi unul special şi care să surprindă.

6. O invitaţie la cină într-un restaurant de lux sau la înălţime – În ultimii ani tot mai multe perechi de îndrăgostiţi apelează la această opţiune, fiindcă este mult mai practică şi cu siguranţă puteţi găsi ceva pe gustul partenerului. În cadrul acestei cine nu doar că veţi petrece clipe cu o încărcătură specială, ci vă veţi şi bucura de priveliştea oraşului.

7. Lenjerie intimă sexy – Dacă aveţi de gând să rămâneţi acasă sau dacă veţi merge cu partenerul într-o scurtă vacanţă la munte, acest cadou este alegerea ideală în aceste situaţii. În tot acest timp vă veţi bucura pe deplin de partenerul vostru şi cu ajutorul cadoului veţi putea experimenta cele mai neobişnuite fantezii. Tot la acest cadou nu trebuie uitată şi sticla de şampanie sau de vin, cutia de bomboane sau căpşunile.