Ce crede Tudor Gheorghe despre vaccin. I-a murit soţia în pandemie: „Am crezut că este bine”

Ce crede Tudor Gheorghe despre vaccin, după ce, în pandemie, i-a murit soţia, Georgeta Luchian Tudor, în vârstă de 86 de ani. Celebrul artist în vârstă de 75 de ani suferă extrem de mult și spune că îi este dor de a fi pe scenă.

26 iun. 2021, 18:28
Ce crede Tudor Gheorghe despre vaccin. I-a murit soţia în pandemie: „Am crezut că este bine”
Tudor Gheorghe a vorbit despre vaccin

Ce crede Tudor Gheorghe

despre vaccin. „Pe cei curați i-a făcut mai curați pe cei murdari i-a murdărit și mai tare. Adică faptul că am rămas pe frică, teamă care este încurajată și de dialogurile astea absolut ciudate de multe ori pe canalele de televiziune.

Ce crede Tudor Gheorghe despre vaccin

Aici este pericolul! Sunt oameni formatori de opinie și atunci când doi oameni cunoscuți, în care lumea crede, au început să se certe între ei pe această temă că injecția face rău, că vaccinarea nu aduce decât nenorocire, este o iluzie, iar altul spune sunteți proști, nu numai așa putem scăpa.Eu am trecut prin boală și după o lună și jumătate mi-am făcut amândouă dozele și am știut de ce le fac. Am crezut că este bine și cred în continuare

”, a spus Tudor Gheorghe la Antena 3.

Soţia lui Tudor Gheorghe a murit în pandemie

Soția rapsodului Tudor Gheorghe, Georgeta Luchian Tudor, a murit. Anunțul a fost făcut de reprezentanţii Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova.

Citeşte şi: Tudor Gheorghe, drogat cu heroină! „Dădeam din mâini, mi s-a rupt filmul!” Ce a urmat este ŞOCANT

Georgeta Luchian Tudor, în vârstă de 86 de ani, a decedat. Actrița s-a născut la Brăila (6 septembrie 1934, numele de familie Loch), a absolvit Institutul de Teatru în 1963, clasa profesor Ion Şahighian, asistenţi David Esrig şi Călin Florian.

Teatrul Naţional ‘Marin Sorescu’ anunţă cu tristeţe plecarea la cele veşnice a actriţei Georgeta Luchian Tudor, una dintre actriţele emblematice ale unei instituţii pe care a slujit-o cu un talent ieşit din comun, şi este alături în aceste momente de soţul ei, artistul Tudor Gheorghe. A dorit să fie ziaristă, dar teatrul a câştigat în ea una dintre actriţele de rasă, de a cărei nobleţe artistică s-au bucurat generaţii de spectatori craioveni şi nu numai„, au informat reprezentanţii Naţionalului craiovean.